Βέροια

Βέροια: Μήνυμα Δημάρχου για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

———

Ένας εκπαιδευτικός κύκλος κλείνει για φέτος, με την πιο σημαντική διαδικασία για τη μελλοντική σταδιοδρομία των μαθητών και των μαθητριών που φοιτούν στα σχολεία του Δήμου Βέροιας.

Εύχομαι ολόψυχα στον καθένα από εσάς καλή επιτυχία στους στόχους του, δύναμη και υπομονή στους εκπαιδευτικούς και καλόν αγώνα στους γονείς, που μέσα σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες συνεχίζουν να στηρίζουν τις επιδιώξεις και τα όνειρά σας.

Η διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία και χωρίς άγχος καθώς θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επιτυχία είναι μεν σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο για τις πολλές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας. Όλοι εσείς οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πρέπει να δώσετε τη μάχη με γνώμονα τη νηφαλιότητα και την αισιοδοξία.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις αποτελούν, χωρίς αμφιβολία, έναν από τους σπουδαιότερους σταθμούς της ζωής σας. Δουλέψατε σκληρά με σκοπό να κατακτήσετε τους στόχους σας. Συνεχίστε να παλεύετε με το κεφάλι ψηλά και να γνωρίζετε ότι η σκέψη και οι ευχές όλων μας θα σας συνοδεύουν.

Η διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων δεν είναι μόνο μια δοκιμή των γνώσεων σας. Είναι μια δοκιμασία της ηρεμίας, της σταθερότητας και του θάρρους σας.

Καλή επιτυχία!

Ο Δήμαρχος Βέροιας

Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης

Ροη ειδήσεων