Αλεξάνδρεια

Αλεξάνδρεια / Κινηματόδρασις: “Σφηνάκια Βότκας Μολότωφ” | νέες ημερομηνίες παραστάσεων

Μετά την εξάντληση των εισιτηρίων όλων των  παραστάσεων του θεατρικού έργου «Σφηνάκια Βότκας Μολότωφ», η θεατρική ομάδα ΘΕΡΩΣ της ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ ανακοινώνει νέες ημερομηνίες:

Παρασκευή 6/5 στις 9:30μμ

Σάββατο 7/5 στις 9:30μμ

Κυριακή 8/5 στις 9:30μμ

Ως ελάχιστη  ανταπόδοση της αγάπης που μας δείχνετε προσφέρουμε 2 διπλές προσκλήσεις  για την Κυριακή 8/5 στις 9:30 μ.μ.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε likeστην σελίδα μας στο Facebook ΘΕΡΩΣ καθώς και like και σχόλιο στην σχετική ανάρτηση  (Link). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου και οι νικητές θα ανακοινωθούν από την σελίδα μας.

«Σφηνάκια Βότκας Μολότωφ» του Άντον Τσέχωφ σε σκηνοθεσία Χρύσας Αντωνίου.

Ο μεγάλος θεατρικός συγγραφέας  Άντον Τσέχωφ, άρχισε τα πρώτα του βήματα όταν ήταν ακόμα νεαρός φοιτητής, στις αρχές της δεκαετίας του 1880, με τη δημοσίευση μικρών διηγημάτων σε σατιρικές εφημερίδες και περιοδικά της Μόσχας.

Πρόκειται για μια σειρά από δροσερά, πνευματώδη και σπαρταριστά διηγήματα που απέμειναν κλασικά στην παγκόσμια λογοτεχνία ως μικρά αριστουργήματα. Προβάλλουν ανάγλυφα τον κοινωνικό περίγυρο, αποκαλύπτοντας άλλοτε με συγκινητική τρυφερότητα και άλλοτε με χιουμοριστική διάθεση, τις πιο ευαίσθητες πτυχές της ανθρώπινης ψυχής και τις κοινωνικές πληγές της καθημερινής ζωής.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (από Τετάρτη 27/4) :

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΛΥΧΝΑΡΙ» ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 25

PRINTLAB ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 68

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, δικαίωμα στην είσοδο για τις παραστάσεις του Μαΐου έχουν όλοι ανεξαρτήτως πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Παραμένει η υποχρέωση για χρήση μάσκας εντός του χώρου.

Θεατρική Ομάδα «ΘΕΡΩΣ»

Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ