Βέροια

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Ριζωμάτων-Δασκίου-Σφηκιάς στο Τμήμα Τροχαίας Βέροιας

—–

Μετά από αίτημά μας στο Τμήμα Τροχαίας Βέροιας, και με συνεννόηση με τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Ριζωμάτων-Δασκίου-Σφηκιάς, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, με επιτυχία η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών του Σχολείου μας πάνω σε θέματα ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς τους ως ποδηλατών αλλά και ως πεζών.

Οι μαθητές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες με πρώτη τις τάξεις της ΣΤ΄, Ε΄, Δ΄, με δεύτερη ομάδα τις τάξεις της Γ΄, Β΄, και Α΄ και τρίτη τους μαθητές του Νηπιαγωγείου. Έτσι έγινε πιο παραγωγική και κατανοητή από τους μαθητές η ενημέρωσή τους και οι βιωματικές δράσεις που την  συνόδευσαν (προσομοίωση κυκλοφορίας σε ειδικό τάπητα  και σε μίνι κυκλοφοριακό πάρκο). Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό και ενδιαφέρον,  υπήρχαν πολλές ερωτήσεις από τους μαθητές προς το κλιμάκιο της Τροχαίας Βέροιας, που αποδεικνύει  το ενδιαφέρον τους να μάθουν πώς να κινούνται με ασφάλεια στους δρόμους, είτε οδηγούν είτε όταν τους διασχίζουν.

Ευχαριστούμε  θερμά την Διεύθυνση Τροχαίας Βέροιας για την ανταπόκρισή της, αλλά και τους Υπαστυνόμους Α΄ κ.κ. Καϊλόγλου Χαράλαμπο και Αντωνίου Γεώργιο που πραγματοποίησαν την ενημέρωση.

Ο  Διευθυντής του Σχολείου

Μιχαήλ Αθ. Μπούρας

banner-article

Ροη ειδήσεων