Βέροια

Επίσκεψη του Βουλευτή Λάζαρου Τσαβδαρίδη στον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

——-

Τη Δευτέρα το απόγευμα 3 Απριλίου ,ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές Βέροιας του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας.

Εκεί συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Γιώργο Σαλιάγκα, τον Αντ/δρο Ιορδάνη Γιαρέννη και τη Γ. Γραμματέα Μαρία Ντέντου  και ενημερώθηκε  για τις δραστηριότητες του Κέντρου Υποστήριξης του Συλλόγου και τα προβλήματα της ψυχικής υγείας στην περιοχή.

Ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Κέντρου και τις παρεχόμενες υπηρεσίες  στους ωφελούμενους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας και στις οικογένειες – φροντιστές τους , στην έλλειψη υποδομών και υπηρεσιών ψυχικής υγείας στο Νομό και συζήτησαν το θέμα της αναγκαιότητας λειτουργίας του Κέντρου Ψυχικής Υγείας που είναι θεσμοθετημένο από το 2009.

Επίσης το Δ.Σ. του Συλλόγου τον ενημέρωσε για τις λειτουργικές ανάγκες του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας που αυξήθηκαν σημαντικά τα δύο τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας.

Από την πλευρά του ο κ. Τσαβδαρίδης αναφέρθηκε στο ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον και γνωρίζει τη σημαντική παρουσία και δράση του Συλλόγου στον ευαίσθητο χώρο της ψυχικής υγείας, ότι θα προωθήσει θεσμικά τα θέματα που τέθηκαν από το Δ.Σ. και ότι θα είναι πάντα αρωγός και υποστηρικτής των θεμάτων ψυχικής υγείας προς όφελος των πολιτών της Ημαθίας.

Το Δ.Σ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας