Γυναίκα

Τα πιο εντυπωσιακά μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά

…………..

Ο καλύτερος τρόπος να δώσεις χαρακτήρα στα μαλλιά σου. Δες τα πιο εντυπωσιακά μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά και πάρε έμπνευση για το δικό σου look.

Όπως σίγουρα ξέρεις, το μπαλαγιάζ είναι η καλύτερη τεχνική που μπορείς να επιλέξεις για ένα χαμηλής συντήρησης χρώμα.

Μπορείς με ένα διακριτικό μπαλαγιάζ, να δώσεις διάσταση και χρώμα στα μαλλιά σου, κρατώντας τη βάση σου στο φυσικό της χρώμα, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεσαι συνεχείς επισκέψεις στο κομμωτήριο για να το ανανεώσεις.

Επιπλέον, είναι μια καλή λύση για να σταματήσεις να ανοίγεις συνεχώς την ρίζα σου -εάν σου αρέσουν τα ξανθά- και να ξαναγυρίσεις στο φυσικό σου, κρατώντας όμως και ανοιχτές αποχρώσεις στα μαλλιά σου.

Τέλος, είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος να δώσεις χαρακτήρα σε μονόχρωμα και βαρετά μαλλιά. Δες παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά, πάρε έμπνευση για το δικό σου look και μη ξεχάσεις να κάνεις follow την σελίδα μας, σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Το bronze μπαλαγιάζ και οι bronze τόνοι γενικότερα, είναι η τελευταία λέξη στα χρώματα μαλλιών. Σε μαύρη βάση, δείχνουν φυσικά και ξανοιγμένα από τον ήλιο και είναι σίγουρα η αλλαγή που πρέπει να επιλέξεις αν θέλεις ένα απόλυτα καλοκαιρινό look.

Chunky πλατινέ μπαλαγιάζ με μεγάλη αντίθεση. Το moneypiece στο μπροστινό σημείο, κάνει το look ακόμη πιο ιδιαίτερο.

Πολύ ανοιχτό ξανθό μπαλαγιάζ με σαντρέ τόνους και root shadow για φυσική ρίζα που δένει με τις σκούρες ανταύγειες που έχουν αφεθεί στα μαλλιά για διάσταση.

Μπεζ ξανθό και κάραμελ μπαλαγιάζ με διάσταση σε φυσική πολύ σκούρα βάση, όπου οι μεσαίοι τόνοι μπορούν να δείξουν πολύ εντυπωσιακοί, ενώ σίγουρα φτάνεις πιο εύκολα σε αυτούς τους τόνους, από ότι πχ. σε ένα πλατινέ ξανθό.

source

Συνδυασμός πλατινέ και μπεζ τόνων επάνω σε φυσική μαύρη βάση, για ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα που τραβά τα βλέμματα.

Το ξανθό του βουτύρου, είναι η πιο hot απόχρωση σε ξανθό για τη νέα σεζόν.

Εντυπωσιακά μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά - The Cover

Ξανθό του πάγου με υψηλή αντίθεση στη ρίζα, για μια άψογη επιμήκυνση των μαλλιών που δεν θα χρειάζεται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Το mushroom ξανθό, είναι μια απόχρωση που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες με σκούρους τόνους σε μαλλιά και δέρμα.

Χάλκινο μπαλαγιάζ που σίγουρα εντυπωσιάζει με την αντίθεση των τόνων. Τέλειο για φθινόπωρο και χειμώνα.

Ασημί βαθύ μπαλαγιάζ, για πολύ χαμηλή συντήρηση και αραιές επισκέψεις στο κομμωτήριο

Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά

Σαντρέ καστανό ombre σε μια κατάμαυρη βάση. Φυσικό αποτέλεσμα που δεν χρειάζεται κάθε μήνα επισκέψεις στο κομμωτήριο για να ανανεώσεις την ρίζα σου.

Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά

Σαντρέ ξανθό και εδώ, σε πολύ πιο λεπτές ανταύγειες που έχουν δημιουργηθεί ίσα-ίσα για να δώσουν διάσταση.

Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά

From brashy to ashy λένε οι κομμωτές. Εάν το ντεκαπάζ σου πήγε στραβά, ένα σωστό reverse μπαλαγιάζ θα επαναφέρει πιο φυσικά χρώματα στα μαλλιά σου.

Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά

Οι γκρι/ασημί αποχρώσεις είναι ότι πιο hot μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου. Ιδίως εάν έχεις αρχίσει να γκριζάρεις είναι μια καλή λύση. Εάν έχεις γκριζάρει στο στεφάνι, ζήτα από τον colorist να δημιουργήσει και framing ανταύγειες που θα πλαισιώσουν το πρόσωπο σου. Τέλος, μπορεί να προσθέσει και λίγο ανοιχτό μοβ στις άκρες, εάν θέλεις κάτι πιο νεανικό.

Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά

Η απόδειξη πως το μπαλαγιάζ είναι ότι πιο “φυσικό” για τα μαλλιά σου. Σοκολατί μπαλαγιάζ ανταύγειες σε μια φυσική σκούρα βάση, που ζωντανεύουν το φυσικό σου χρώμα. Διακριτική τεχνική για να δώσει διάσταση στα μαλλιά.

Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά

Σε μαύρη βάση, φυσικά μπορείς να παίξεις και με πολλούς τόνους -όπως τα διαφορετικά κάραμελ στην φώτο- και να δώσεις ένα 3D αποτέλεσμα που πραγματικά εντυπωσιάζει. Τέλειο για τους καλοκαιρινούς μήνες που θέλεις ένα πιο sunkissed look, χωρίς όμως να ξεφεύγεις από την φυσική σου βάση.

Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά

Όταν συνδυάζεται το λευκό με το μαύρο στα ρούχα, γιατί όχι και στα μαλλιά μας; Ένα μπαλαγιάζ με έντονη αντίθεση θα κρατήσει την ρίζα σου φυσική ενώ κατά βάση θα είσαι ξανθιά.

Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά

Ένα μπαλαγιάζ σε μεσαίους τόνους, μελί ξανθό και ανοιχτό κάραμελ, ταιριάζει σε όσες θέλουν κάτι το ενδιάμεσο.

Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά

Φυσικά δεν υπάρχουν μόνο τα ξανθά και τα καστανά στην παλέτα. Τα χάλκινα και τα κόκκινα μπορούν να συνδυαστούν εξίσου εύκολα με σκούρους τόνους.

Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά

Ένα μπαλαγιάζ με την λιγότερη δυνατή παρέμβαση, είναι αρκετό για να αλλάξει το look σου.

thecover


banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας