Κοινωνία

Συγκλονίζει η ηλικιωμένη που έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ: «Είχα επιθυμήσει λίγο κρέας»

Συγκλονίζει η ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, επειδή έκλεψε ένα κομμάτι κρέας και λίγο τυρί από γνωστή εταιρεία σουπερ μάρκετ. Το κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο είναι τεράστιο, ενώ μετά από παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης η εταιρεία απέσυρε τη μήνυση σε βάρος της ηλικιωμένης.

Η γυναίκα εξέφρασε σε συνεντεύξεις της την ντροπή και τη μετάνοιά της για αυτό που έκανε αλλά εξήγησε ότι είχε πολύ καιρό να φάει κρέας και ψάρι, καθώς τα προβλήματα της υγείας της απαιτούν θεραπείες με βαρύ κόστος. Έτσι, όπως είπε, το ποσό που μένει από τη μικρή της σύνταξη, δεν της επιτρέπει να αγοράζει ούτε τα βασικά, καθώς εκτός των άλλων, αποπληρώνει ένα δάνειο.

Παράλληλα, έχει βιώσει μια τραγωδία, καθώς πριν από δέκα χρόνια έχασε τον σύζυγό της και τον ένα από τους γιους της σε τροχαίο δυστύχημα. Από τότε και μετά η υγεία της πήρε την κάτω βόλτα.

«Είχα πεθυμήσει να πάρω δυο, τρία κιλά κρέας, να φωνάξω τα παιδάκια μου να φάμε όλοι μαζί μια μέρα, όχι να με φωνάζουν μόνο αυτά» δήλωσε η γυναίκα σε συνέντευξή της στο Open.

Υποστήριξε, με δάκρυα στα μάτια, ότι όλα όσα της πρόσφερε απλόχερα η ζωή, της τα πήρε πίσω απότομα. Όσο για την πράξη της, είπε ότι μετάνιωσε την ίδια στιγμή για τα τρόφιμα που έβαλε στην τσάντα της, αλλά φοβήθηκε να τα γυρίσει για να μην την δουν.

«Εύχομαι να μην φτάσει στη θέση μου κανένας. Είναι κρίμα από τον Θεό. Η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται», είπε η γυναίκα στο Mega.

Τόνισε ότι η αντίδραση των υπευθύνων, όταν έγινε αντιληπτή, ήταν σαν να έπιασαν τον “κλέφτη της χρονιάς” με αποτέλεσμα να κάτσει στο τμήμα για ώρες. «Δεν θα ξαναφάω ποτέ στη ζωή μου κρέας. Το έταξα, γιατί δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό. Συγγνώμη στην εταιρία», είπε.

ertnews

banner-article

Ροη ειδήσεων