Κοινωνία Τοπικά

Βέροια: «Ποτέ δεν της είπα να μην εμβολιαστεί» λέει ο πνευματικός της 60χρονης που πέθανε

———–

Ο πνευματικός της 60χρονης Ανατολής που πέθανε από κορονοϊό στη Βέροια, μίλησε αποκλειστικά στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, δίνοντας τη δική του εκδοχή και υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε υπήρξε αντιεμβολιαστής.

Ο γιος της 60χρονης είχε καταγγείλει ότι “ο πνευματικός, που τον είχε πολλά χρόνια, της έλεγε ‘τέκνο μου μην το κάνεις. Δεν χρειάζεται. Πιστεύεις στον Θεό. Αν πάθεις κάτι, θα έρθει ο Άγιος Λουκάς και θα σε σώσει’”.

“Εγώ δεν ήμουν ποτέ αντιεμβολιαστής. Ήταν όμως δική της απόφαση γιατί εμείς δεν μπορούμε να πούμε σε κάποιον με το στανιό να το κάνει”, απαντά από τη μεριά του ο πατήρ Αθανάσιος. Ωστόσο, παραδέχεται πως και ο ίδιος παρέμενε ανεμβολίαστος όλους αυτούς τους μήνες καθώς είχε τις επιφυλάξεις του.

“Εγώ ποτέ δεν της είπα να μην το κάνει. Αυτή μου έλεγε για τον Αντίχριστο και ότι εμπεριέχουν τσιπάκια και της είπα ότι δεν ισχύει αυτό”.

“Εγώ δεν έκανα το εμβόλιο επειδή είχα φλεβική ανεπάρκεια και διαβητική νευροπάθεια. Η Ανατολή ποτέ δε με ρώτησε για το εμβόλιο, να το κάνει ή να μην το κάνει. Είχαμε τις αμφιβολίες μας αλλά μετά ήρθε η εγκύκλιος από τη ΔΙΣ. Δεν είπα ποτέ σε κανέναν να μην κάνει το εμβόλιο. Εγώ όταν με ρωτάνε, τους λέω θα ρωτήσετε τον γιατρό σας”, συμπληρώνει.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας