Κινηματόδρασις / Λέσχη Ανάγνωσης Αλεξάνδρειας: Συζήτηση με Εύη Κουτρουμπάκη, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου

--------

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Αλεξάνδρειας και η «Κινηματόδρασις»  την Κυριακή 19/12/2021 στις 5.30 μ.μ  θα φιλοξενήσουν στο χώρο της Λέσχης Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας (Σοφοκλή Βενιζέλου 9) τη συγγραφέα Εύη Κουτρουμπάκη με αφορμή την ανάγνωση του πρώτου μυθιστορηματικού βιβλίου της. Η Λέσχη Ανάγνωσης Αλεξάνδρειας  προσκαλεί τη θεσσαλονικιά συγγραφέα στον φιλόξενο χώρο της «Κινηματόδρασις» για να τη γνωρίσει από κοντά και να συζητήσει μαζί της για το μυθιστόρημα της «Το τρίτο πόδι».

Στην διάρκεια της παρουσίασης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και χρήση μάσκας)

Όποιος /α επιθυμεί να παρακολουθήσει την συζήτηση μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο mail [email protected].

«Αλλά εκείνη, η Μετάξω, ατίθαση κι ανυπάκουη, όλο χαριεντίζονταν με το κορμί της κι όλο το έδειχνε στους άντρες. Δεν φτάνει που δεν γεννήθηκε αγόρι που τόσο το περίμενε, του βγήκε κορίτσι με χούγια αντρικά. Άσε που ποιος ξέρει τι έκανε στα σπλάχνα της γυναίκας του, της μάνας της, καθώς έσπρωχνε για να τη βγάλει και δεν μπόρεσε να ξαναγκαστρωθεί για να του κάνει τον γιο». (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου) 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Εύη Κουτρουμπάκη γεννήθηκε στο Στρατώνι Χαλκιδικής.
Ζει στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Έχει εκπονήσει εκπαιδευτικά προγράμματα με θέμα ‘’Φύλο και Λογοτεχνία’’. Κριτικά της κείμενα για τη Λογοτεχνία είναι δημοσιευμένα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Μυθιστορήματα
COVIDιακές μεταμορφώσεις (2020), Σαιξπηρικόν
Το τρίτο πόδι (2021), Ενύπνιο

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 45026 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Ειδήσεις με Διάρκεια