Κοινωνία Κορωνοϊός

«Μου είπε ότι αν εμβολιάσω τα παιδιά θα με σκοτώσει»: Σοκάpει η μητέρα δύο ανηλίκων για τον αρνητή σύζυγό της

——

«Η άποψή του είναι ότι εκείνοι που πιστεύουν στον Θεό, δε θα νοσήσουν. Θεωρεί ότι θα πεθάνουμε οι εμβολιασμένοι και θα μείνουνε αυτοί όλοι που δεν έχουν εμβολιαστεί…»

Σε καθεστώς τρομοκρατίας μητέρα δύο ανηλίκων

Συγκλονίζει η μαρτυρία μητέρας, η οποία καταγγέλλει πως έκλεισε ραντεβού «κρυφά» για τον εμβολιασμό των παιδιών της, καθώς ο πατέρας τους και σύζυγός της είναι αρνητής.

«Δεν είμαστε εν διαστάσει. Βέβαια από τότε με το θέμα του κορωνοϊού άρχισαν πολλά θέματα, φαντάζομαι σε πολλές οικογένειες. Και τώρα μου είπε πως αν τα παιδιά τα εμβολιάσω θα με σκοτώσει», κατήγγειλε η μητέρα των δύο ανήλικων μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή Live News.

«Εγώ είμαι πλήρως εμβολιασμένη. Έχω δύο παιδιά στο νήπιο και στο δημοτικό. Έχω πρόβλημα διότι ο σύζυγος είναι αρνητής και αντιεμβολιαστής και ο νόμος δε με καλύπτει όσον αφορά ότι εγώ θέλω να εμβολιάσω τα παιδιά μου», πρόσθεσε.

Τον πίεζε και ο παιδίατρος για εμβολιασμό

Άκαρπες αποδείχθηκαν και οι προσπάθειες του παιδιάτρου, ο οποίος επιχείρησε να μεταπείσει τον αρνητή πατέρα.

«Ο παιδίατρος μας είναι κάθετος ότι πρέπει να εμβολιαστούμε κι ότι έχουν αργήσει ήδη τα παιδιά να εμβολιαστούν.

-Τι απαντά ο άντρας σας στον παιδίατρο;

Τίποτα, (ο σύζυγος) μου είπε ότι τα παιδιά δεν θα εμβολιαστούν», συμπλήρωσε.

Σε καθεστώς τρομοκρατίας και η πεθερά της, καθώς ο αρνητής γιος της, απειλεί τη σωματική της ακεραιότητα στην περίπτωση που εμβολιαστεί.

«Όχι δεν την εμβολιάζει τη μαμά του. Με πήρε η πεθερά μου και μου είπε ότι «κι εμένα θα με σκοτώσει αν εμβολιαστώ. Άρα η πεθερά μου θα πάει κρυφά τώρα να το κάνει. Είναι εντελώς ανεμβολίαστη με προβλήματα καρδιάς και με χειρουργείο πρόσφατο της είπε «δεν θα εμβολιαστείς ούτε εσύ»», δήλωσε η μητέρα των ανήλικων.

Παρά τις απειλές, η μητέρα αποφάσισε να κλείσει το ραντεβού για τα ανήλικα παιδιά μη γνωρίζοντας αν την καλύπτει ο νόμος σε περίπτωση που ο σύζυγος κινηθεί νομικά.

«Υποτίθεται λέει θέλει τη συγκατάθεση και των δύο γονέων, εγώ το έκανα από μόνη μου άρα στην ουσία έχω παρανομήσει. Δηλαδή εγώ τα δήλωσα τα παιδιά μου για τις 29 Ιανουαρίου αλλά θα είναι και η ημερομηνία που θα αναγκαστώ να του το πω», αναφέρει η μητέρα των παιδιών.

«Εκείνοι που πιστεύουν στον Θεό, δε θα νοσήσουν», υποστηρίζει ο σύζυγος

Όπως υποστηρίζει αποκλειστικά στο LIVE NEWS, ο σύζυγος της είναι εκ πεποιθήσεως αρνητής τόσο του εμβολίου όσο και του ιού.

«Η άποψή του είναι ότι εκείνοι που πιστεύουν στον Θεό, δε θα νοσήσουν. Θεωρεί ότι θα πεθάνουμε οι εμβολιασμένοι και θα μείνουνε αυτοί όλοι που δεν έχουν εμβολιαστεί. Όταν θα του το πω, θα γίνει μεγάλη ιστορία και δε θα είμαι κατοχυρωμένη για το αν έκανα το σωστό. Φοβάμαι όμως αν ο νόμος εμένα μου λέει ότι σαν μαμά έχεις κάθε δικαίωμα να τα εμβολιάσεις ακόμα κι αν ο πατέρας δε θέλει», κατέληξε η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών.

newsit.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων