Βέροια

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας, δομή αλληλεγγύης και προσφοράς

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας, αποτελεί μία από τις βασικές δομές αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης μας.

Τα κριτήρια ένταξης στη δομή, είναι κοινωνικοοικονομικά και οι αιτήσεις υποβάλλονται σε καθορισμένο χρονικό διάστημα κάθε έτος.

Τα νοικοκυριά που ωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, απειλούνται από την απόλυτη φτώχεια, καθώς υπάρχει ένα πολύ χαμηλό εισόδημα όπου δεν τους επιτρέπει την ένταξή τους σε κάποιο επίδομα ούτε όμως και την πρόσβαση σε όλα τα αγαθά που επιθυμούν.

Η περίοδος που διανύουμε, έχει πλήξει σαφώς τους μισθωτούς και πολλούς επιχειρηματίες, όμως αυτοί οι άνθρωποι που τα κατάφερναν ήδη με δυσκολία, αναμφισβήτητα χρειάζονται τη στήριξή μας περισσότερο από ποτέ.

Αυτά τα Χριστούγεννα ας μοιράσουμε την αγάπη μας σε οικογένειες που δοκιμάζονται, ας δώσουμε έστω από ένα τρόφιμο που περισσεύει στο ντουλάπι μας, ας αγοράσουμε ένα παραπάνω είδος, καθώς ψωνίζουμε για το σπίτι μας, ας κάνουμε κάποιους ανθρώπους να χαμογελάσουν κι η αιτία να είμαστε εμείς..

Σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο , βασικά είδη διατροφής – μακράς διάρκειας (αλεύρι, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, όσπρια, φρυγανιές, ζυμαρικά, μπισκότα , δημητριακά κλπ) χαρτικά, απορρυπαντικά , είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά ακόμη και Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, γλυκά, σοκολάτες για τα μικρά παιδιά.

Και η ελάχιστη προσφορά είναι για μας πολύτιμη!

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στεγάζεται στην οδό Σταδίου 51 (απέναντι από το γήπεδο)

Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία , θα μας βρείτε στα τηλέφωνα:

2331353824, 2331353811 ( καθημερινά 9:00πμ με 02:30μμ)

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ευτυχία!!

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής

 Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού

Γεωργία Μπατσαρά

banner-article

Ροη ειδήσεων