Πολιτισμός

Ξεχάστε το Squid Game… Ήρθε στο Netflix το επίσης νοτιοκορεάτικο Hellbound

Το Hellbound του Netflix ξεπέρασε το Squid Game σε περισσότερες από 80 χώρες μέσα σε μόλις 24 ώρες από την κυκλοφορία του.

Το Squid Game τα… έσπασε στο Netflix και το κοινό του με αδημονία αναμένει τη 2η σεζόν, ωστόσο μέχρι τότε, οι Νοτιοκορεάτες δεν αφήνουν έτσι τους φίλους τους και έχουν ήδη έτοιμη την απάντηση για να καλύψουν το κενό. Ποια είναι αυτή; Το Hellbound. Η πρόσφατη νοτιοκορεάτικη σειρά τρόμου του Netflix, που έχει κλέψει την πρωτιά από τον προκάτοχό του.

Η σειρά, έχει να κάνει με μια ομάδα δαιμόνων που κυνηγά τους αμαρτωλούς και τους στέλνει στην κόλαση. Γρήγορα απέκτησε φήμη και θαυμαστές για τις σκηνές τρόμου που έχει, μπαίνοντας στην ίδια πρόταση με το Squid Game.

2

Σύμφωνα με το FlixPatrol, το Hellbound ήταν το σόου του Netflix με τις περισσότερες ροές παγκοσμίως στις 20 Νοεμβρίου και από τις 22 Νοεμβρίου η εκπομπή διατήρησε την πρώτη θέση. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, το Hellbound ξεπέρασε το Squid Game σε περισσότερες από 80 χώρες μέσα σε μόλις 24 ώρες από την κυκλοφορία του..

Το Squid Game διήρκεσε 46 συνεχόμενες ημέρες ως η σειρά του Netflix με τη μεγαλύτερη ροή μετά την κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο, καθιστώντας το, τη σειρά αυτή με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών του Netflix. Παρήγαγε μάλιστα ένα τεράστιο κέρδος 900 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς- σύμφωνα με τον Observer- εκτιμάται ότι το παρακολούθησαν σε 142 εκατομμύρια νοικοκυριά σε 94 χώρες.

2

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, καθώς πολλοί που μιλούν τόσο νοτιοκορεάτικα όσο και αγγλικά, παραπονέθηκαν ότι οι μεταφράσεις δεν είναι καλές. Αυτό σημαίνει ότι οι αγγλόφωνοι θεατές έχουν χάσει σημαντικές πλοκές και συζητήσεις, από τις μεταφράσεις που πάσχουν.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο σκηνοθέτης του Squid Game, Hwang Dong-hyuk, επεσήμανε ότι η δημοφιλής σειρά θα προβληθεί σίγουρα για 2η σεζόν.

banner-article

Ροη ειδήσεων