Περίεργα

Είδε τη γυναίκα του πρώτη φορά χωρίς μακιγιάζ μετά τον γάμο και έκανε αίτηση διαζυγίου

 
——-

 

Είδε τη γυναίκα του πρώτη φορά χωρίς μακιγιάζ, την επομένη από τον γάμο τους, ένας Αιγύπτιος και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, χωρίς να χάσει ούτε λεπτό.

Πιο συγκεκριμένα, ένας Αιγύπτιος φέρεται να ζήτησε διαζύγιο από τη σύζυγό του, ένα μήνα μετά το μυστήριο, επειδή δεν μπορεί να συνηθίσει τη φυσική της ομορφιά, καθώς την είδε για πρώτη φορά χωρίς μακιγιάζ μετά το γάμο τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Facebook, οπότε η γυναίκα δημοσίευε πάντα τις πιο όμορφες φωτογραφίες της, αλλά ακόμη και μετά από μερικά ραντεβού που βγήκαν, ο άνδρας τη βρήκε ελκυστική και αποφάσισε να την παντρευτεί.

Το πρόβλημα ξεκίνησε το πρωί μετά την πρώτη νύχτα του γάμου, όταν ο άντρας είδε τη σύζυγό του χωρίς μακιγιάζ, για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με το gulfnews.com, όπως υπογράμμισε ο απογοητευμένος σύζυγος στο Οικογενειακό Δικαστήριο της περιοχής του «σοκαρίστηκα… καθώς δεν μοιάζει σε τίποτα με το άτομο που είδα αρκετές φορές πριν από το γάμο. Είδα τις φωτογραφίες της στο Facebook, δείχνει τελείως διαφορετική όταν δεν φοράει μακιγιάζ. Εξαπατήθηκα και θέλω να τη χωρίσω».

Και πρόσθεσε «με εξαπάτησε καθώς συνήθιζε να φοράει βαρύ μακιγιάζ πριν τον γάμο. Αλλά μετά το γάμο, είδα το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ, φαίνεται άσχημη».

Τα αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι ο άνδρας είπε στο δικαστήριο ότι κατέλαβε μεγάλε προσπάθεια να ξεπεράσει την άσχημη εμφάνιση της συζύγου του, αλλά μετά από ένα μήνα γάμου, αποφάσισε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Και κατέληξε «τη βλέπω όταν ξυπνάει, τα μαλλιά της είναι ακατάστατα… Και η εμφάνισή της είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που ήξερα όταν την παντρεύτηκα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια παρόμοια περίπτωση καταγράφηκε το 2016, όταν ένας άνδρας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προσπάθησε να χωρίσει τη γυναίκα του, καθώς την είδε χωρίς μακιγιάζ για πρώτη φορά.

enimerotiko.gr

 

Ροη ειδήσεων