Βόλεϊ / Πρωτάθλημα Β' Εθνικής Γυναικών: ΓΑΣ Αλεξάνδρεια - ΓΣ Κοζάνης (2-3) 

-------

Πρωτάθλημα Β' Εθνικής Γυναικών

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Γ. Σ. Κοζάνης 2-3 (21-25, 25-18,13-25, 25-20, 15-17)

Εκπληκτικό.... Συναρπαστικό... Συγκλονιστικό... τρίωρο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο Δ.Α.Κ Αλεξάνδρειας.

Δυστυχώς όλα τα παραπάνω συναισθήματα τα επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός, μιας από τις κορυφαίες αθλήτριες της Β' Εθνικής, η "δική" μας Ελισάβετ Αρνάκη.

Στην αρχή του παιχνιδιού και μετά από ένα εξαιρετικό καρφί της, στραβοπάτησε στην προσγείωση, με αποτελέσμα να διακοπεί ο αγώνας για 10' κι η πολύτιμη ακραία μας να αποχωρήσει υποβασταζόμενη.

Παρά το ψυχολογικό σοκ των αθλητριών μας, δεν τα παράτησαν, καταθέτοντας και την "ψυχή" τους!!!  Δεν δεχόντουσαν την ήττα. Η "καυτή" εξέδρα ήταν ο έξτρα παίκτης για την ομάδα μας.

Δυστυχώς στο βόλεϊ δεν υπάρχει ισοπαλία που θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Έτσι μετά από τρεις και πλέον ώρες κι αφού το παιχνίδι είχε πάει στο τάι-μπρέικ και 15-15 στο πέμπτο σετ δύο στιγμιαία λάθη, έδωσαν την νίκη στην ομάδα της Κοζάνης.

Μόνο περηφάνια γι αυτά τα Αλεξανδρινά κορίτσια.
Γεύση, Κωνσταντίνα, Δήμητρα, Ελισσάβετ, Βιβή, Κική, Νάσια, Αλεξάνδρα, Στέλλα, Τζέση, Μαρία... σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας χαρίζετε!

Ευχαριστούμε πολύ το κοινό της Αλεξάνδρειας για την πολύ "δυνατή" κερκίδα αλλά και την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.
Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε...
Ευχή μας η αγαπημένη μας Ελισάβετ Αρνάκη σύντομα να είναι πάλι κοντά μας ώστε να" γεμίσει" με καρφιά τους αντιπάλους.

Σύνθεση : Κωνσταντίνα Παπαεμμανουήλ, Γεύση Τόζογλου, Ελισάβετ Αρνάκη, Δήμητρα Χατζοπούλου, Κική Χουτζοπούλου, Βιβή Πουρλιοτοπούλου, Αλεξάνδρα Παπαζήση, Νάσια Παπαδήμα, Στέλλα Ντούφα, Τζέση Τσέρι, Μαρία Παπανικολάου
Προπον. : Σταυρόπουλος Γιάννης
Επόμενη αγωνιστική :
Κυριακή 21/11/2021
Ώρα :17:00
Κλειστό Δ.Α.Κ Αλεξάνδρειας

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 44951 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Ειδήσεις με Διάρκεια