Νάουσα

Μήνυμα Δημάρχου Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα για την 109η επέτειο Απελευθέρωσης της πόλης  από τον τουρκικό ζυγό

—–

«Η 17η Οκτωβρίου αποτελεί για την πόλη της Νάουσας ημέρα μνήμης και περηφάνιας. Τιμούμε σήμερα με σεβασμό και βαθιά συγκίνηση τα 109 χρόνια της Απελευθέρωσης της πόλης μας από τον τουρκικό ζυγό και αποδίδουμε φόρο τιμής στους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς και τα παιδιά μας ελεύθεροι.

Η Ηρωική Πόλη της Νάουσας είναι υπερήφανη γι’ αυτούς!

Η θυσία τους ας αποτελεί για εμάς λαμπρό παράδειγμα αγωνιστικού φρονήματος και αποφασιστικότητας μπροστά στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε λόγω της πανδημίας, δεν στέκονται  εμπόδιο στο καθήκον μας να κρατάμε ζωντανό στη μνήμη μας τον αγώνα όσων πολέμησαν για την ελευθερία μας.

Σήμερα τιμούμε αυτούς που θυσιάστηκαν, ευχόμενοι να μείνουν αναλλοίωτα στην καρδιά όλων μας ιδανικά, όπως η ελευθερία, η πίστη και το δίκαιο, για τα οποία αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας.

Παίρνουμε δύναμη και έμπνευση από τον αγώνα τους και με ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη, συνεχίζουμε τις προσπάθειες και τον καθημερινό αγώνα για τις ανθρώπινες αξίες και την ευημερία του τόπου μας.

Χρόνια πολλά στην πόλη μας!

Χρόνια πολλά Νάουσα!»

Νάουσα,  17 Οκτωβρίου 2021

banner-article

Ροη ειδήσεων