Βέροια Εκδηλώσεις

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στη ΔΕΘ / Πλατεία Χανθ, Σάββατο 11 Σεπτέμβρη

Φωτογραφία αρχείου

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας καλεί σε μαζική συμμετοχή των συνταξιούχων, εργαζομένων, ανέργων της περιοχής μας στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνουν σωματεία, συνδικάτα, ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα, το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη στις 6μ.μ. στην πλατεία ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή η πολιτική που…

  • Έκαψε χιλιάδες στρέμματα δασών και λαϊκών σπιτιών και αυτό το καλοκαίρι θυσιάζοντας στο βωμό του κέρδους το περιβάλλον και την λαϊκή κατοικία.

  • Έφερε στις πλάτες των εργαζομένων, των παιδιών μας, τις «ανατροπές του αιώνα» στα εργασιακά που χέρι-χέρι ψήφισαν μαζί ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για να τελειώνουν με το 8ώρο, τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και τη συνδικαλιστική δράση.

  • Άφησε περισσότερους από 40.000 μαθητές, τα εγγόνια μας, εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης φτιάχνοντας για αυτά ένα ακόμα πιο άδικο και ταξικό σχολείο για να ετοιμάσει για την επόμενη γενιά φθηνά αμειβόμενων και σκληρά εκμεταλλευόμενων εργαζομένων.

  • Έκανε λάστιχο τα υγειονομικά πρωτόκολλα για λογαριασμό των κερδών των μεγαλοξενοδόχων, των αεροπορικών εταιριών και των εφοπλιστών αφήνοντας μας για άλλη μια φορά εκτεθειμένους στον κορονοϊό και την ίδια ώρα αντί να στηρίξει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας κουνάει στο λαό το δάχτυλο ανάγοντας τον εμβολιασμό σε ατομική ευθύνη για να αποποιηθεί τις δικές της.

  • Χτυπάει παραπέρα το δικαίωμα στην υγεία με το νέο ΕΣΥ με κλείσιμο και συγχωνεύσεις νοσοκομείων την ίδια ώρα που δίνει νέο προνόμια στην ιδιωτική υγεία για να θησαυρίσει πάνω στις πλάτες του λαού.

  • Ετοιμάζει νέο χτύπημα που θα ρημάξει ακόμα παραπέρα το ασφαλιστικό μέσω του νομοσχεδίου για τις επικουρικές συντάξεις.

…σήμερα πρέπει να βρει απέναντι της όλη την εργατική τάξη μια φωνή και μια γροθιά!

Γιατί ό,τι έχουμε κερδίσει μέχρι σήμερα το έχουμε κερδίσει με αγώνα. Γιατί σήμερα ο λαός μας μπορεί πιο μαχητικά, πιο δυναμικά, συσπειρωμένος γύρω από τα σωματεία του, τους χώρους δουλειάς να ορθώσει το ανάστημα του απέναντι σε αυτή τη πολιτική που τσακίζει την ζωή εμάς και των παιδιών μας, για να ένα μέλλον χωρίς εκμετάλλευση με τη χώρα μας έξω από ιμπεριαλιστικές συμμαχίες και επεμβάσεις με το λαό νοικοκύρη στο τόπο του.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΝΘ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11/9, 6Μ.Μ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΝΘ!

3:30Μ.Μ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας