Αθλητικά Βέροια

Άρχισε η διάθεση καρτών οικονομικής ενίσχυσης του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας Volleybal 2021-2022

——

Η διοίκηση του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyballl ενημερώνει ότι από σήμερα Τρίτη 10 Αυγούστου έως και την 1η Οκτωβρίου 2021 τίθενται στη διάθεση των μελών και των φιλάθλων της ομάδας οι φετινές κάρτες οικονομικής ενίσχυσης για την αγωνιστική περίοδο της Volley League 2021-2022.

Πέρυσι στην παρθενική τους  συμμετοχή στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία οι «ερυθρόλευκοι της Βέροιας», σε πείσμα απουσιών (λόγω Covid-19) και τραυματισμών, κατάφεραν με το πάθος τους για διάκριση και την αγωνιστικότητά τους να καταλάβουν την 7η θέση στο πρωτάθλημα. Παράλληλα έκαναν την υπέρβαση συμμετέχοντας, σε μια εκπληκτική αθλητική γιορτή της Βέροιας, στον τελικό του 10ου Λιγκ Καπ Ν. Σαμαράς, κατακτώντας τον τίτλο του φιναλίστ! Παρόλα αυτά οι άδειες κερκίδες άφηναν πάντα μετά από κάθε αγώνα στην ψυχή της ομάδας ένα κενό και μία πικρία, που δεν μπορούσαμε να χαρούμε κάθε μικρή η μεγάλη νίκη με τους πιστούς φίλους της ομάδας… ΕΣΑΣ!

Φέτος όμως το «καμάρι της Βέροιας», με τον αγαπημένο κόσμο ξανά στο πλευρό του και με  ενισχυμένο «πρόσωπο» βάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη με στόχο όπως πάντα τη διάκριση στις εγχώριες διοργανώσεις και την έξοδο στην Ευρώπη!

Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας. Με τη στήριξη και το χειροκρότημά σας στο «ΔΑΚ Δ. Βικέλας» μπορούμε να πανηγυρίσουμε ΜΑΖΙ ακόμη περισσότερες επιτυχίες, να ζήσουμε μεγάλες στιγμές, κάνοντας περήφανη όχι μόνο την πόλη μας αλλά και ολόκληρο το Νομό Ημαθίας.

Οι «Ερυθρόλευκες» Κάρτες οικονομικής ενίσχυσης 2021-2022, που εξασφαλίζουν στον κάτοχό τους μία μόνιμη θέση στην κερκίδα των φετινών εντός έδρας ματς του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας Volleyball κόντρα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας αντιστοιχούν στις εξής κατηγορίες

Κάρτα των 50 ευρώ:  Μόνιμη θέση σε όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας σε Volley League (regular season)

Kάρτα των 100 ευρώ: Μόνιμη θέση σε όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας σε Volley League (regular season) & Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς».

Κάρτα των 200 ευρώ: Μόνιμη θέση σε όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας σε Volley League (regular season), Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς», Κύπελλο Ελλάδας και επίσημα φιλικά προετοιμασίας.

Κάρτα οικονομικής ενίσχυσης 500 Ευρώ VIP «Gold»:  Μόνιμη θέση στους εντός έδρας αγώνες ΌΛΩΝ των εγχώριων διοργανώσεων, αλλά και στα επίσημα φιλικά προετοιμασίας.
Σύντομα, θα ανακοινωθούν και τα ειδικά προνόμια και τα δώρα έκπληξη των καρτών διαρκείας των 500 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων μεταξύ άλλων θα απολαύσουν ειδικές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της Βέροιας με την ομάδα και συμμετοχή σε όλες τις φετινές εκδηλώσεις χορηγών και ομάδας με ειδική προσωπική πρόσκληση.

Όσοι επιθυμούν να ζήσουν φέτος από κοντά  συγκλονιστικές στιγμές  και ανεπανάληπτα συναισθήματα στο πλευρό της ομάδας μας, γράφοντας ΔΙΠΛΑ στον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας Volleyball νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου, μπορούν να αποκτήσουν τις κάρτες οικονομικής ενίσχυσης καθημερινά από την Τρίτη 9 Αυγούστου έως την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στα κάτωθι σημεία διάθεσης της πόλης μας (ωράριο λειτουργίας καταστημάτων) ή καλώντας τον κ. Δημήτρη Αναστασίου στο τηλ. 6949488205

α) Το κατάστημα αθλητικών ειδών «Spot Team», Μεγ. Αλεξάνδρου 28, τηλ. 23310 61745

β) Τα 3 σούπερ μάρκετ «One Market»: 1ο κατ. Πιερίων 146, τηλ. 23310 68490, 2ο κατ. Καρατάσου 22, τηλ 23310 68495, 3ο κατ. Τραπεζούντος 31, τηλ. 23310 68496

γ) Το Cafe Restaurant «ΚΑΜΑΡΕΣ», Κάππου Αναστασίου 4, τηλ 23310 22001

δ) Εστιατόριο «Απ’ Αλλού», Πατριάρχου Ιωακείμ 5, Βέροια 591 32 Ελλάδα+30 2331 020199

Επισημαίνεται ότι σε πλήρη εναρμόνιση με τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις για την διαδικασία εισόδου θεατών σε κλειστούς αγωνιστικούς χώρους και με το αγωνιστικό υγειονομικό πρωτόκολλο πετοσφαίρισης, η παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται με την επίδειξη των απαιτούμενων πιστοποιητικών (εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης covid-19 ή επίσημο έγγραφο προγραμματισμένου ραντεβού για εμβολιασμό covid-19).
Εκ του Γραφείου Τύπου

banner-article

Ροη ειδήσεων