Ειδήσεις με Διάρκεια

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Κυριακή 18 Απριλίου

——————-

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων: 

 Την Τρίτη 13 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 14 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Πέμπτη 15 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα: «Μη λησμονείτε το σχοινί, παιδιά, του Πατριάρχη!» (Β´ μέρος) στη σειρά των ομιλιών Μαρτύρων και ηρώων αίματα, με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 16 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Το Σάββατο 17 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Μαρτύρων Λεωνίδου, Χαρίσσης, Νίκης, Γαλήνης, Κάλλιδος, Νουνεχίας, Βασιλίσσης και Θεοδώρας, στη σειρά των ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Κυριακή 18 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Κυριακή 18 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Στ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Ο Εσπερινός θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΜΒΝΚ

banner-article

Ροη ειδήσεων