Βέροια Σχόλια

Βέροια: Συννεφιασμένο Σάββατο με τον κόσμο όμως έξω…

…………………………….

Μετά από την έντονη παρουσία της άνοιξης τις προηγούμενες μέρες, η σημερινή ήταν ένα μικρό πισωγύρισμα με τη συννεφιά της, που δεν μπόρεσε όμως να κρατήσει μέσα τον κόσμο.

Κόσμος στην Αγορά της Βέροιας και κόσμος στην Ελιά έδειξε πως η ψυχολογία του εγκλεισμού αποζητά   διεξόδους, είτε πρόκειται για αγορά κάποιων απαραίτητων, είτε για χάζεμα στις βιτρίνες, που δεν ήταν και στα καλύτερά τους σήμερα με το φόβο ενός επαναλαμβανόμενου κλεισίματος, είτε πρόκειται για μια απλή βόλτα στην Ελιά, που είναι και το θελκτικότερο μέρος της πόλης.

Αρκετός κόσμος, λοιπόν, στους δρόμους της Αγοράς, άλλοι με σακούλες και άλλοι χωρίς, κουρασμένος ο κόσμος από τα διάφορα κλικ, άλλοτε μέσα, άλλοτε μακριά, (inside & away), κι εδώ που τα λέμε η κούραση αλλά και η πενία των μαγαζιών δεν μπορεί ούτε”τέχνας να κατεργαστεί” πια! Γι. αυτό και η απελπισία βήμα το βήμα μετατρέπεται σε οργή…

Ας ελπίσουμε να είναι  ο Μάρτιος ο τελευταίος δύσκολος μήνας. Άλλωστε, “Dum spiro spero”, και για όσους δεν γνωρίζουν τη λατινική φράση, “Όσο ζω ελπίζω”! Αυτά!

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων