Τοπικά

Επισκέψεις στην Ημαθία από εκπροσώπους του Δικτύου Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής

———-

Στο πλαίσιο της έναρξης του Δικτύου Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής και αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, ως υπεύθυνος Αθλητισμού και Ευεξίας του Δικτύου, πραγματοποίησα τις πρώτες μου επισκέψεις το διήμερο 3 και 4 Μαρτίου, μαζί με μέλη της ολομέλειας του τομέα, στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Ημαθία.

Συγκεκριμένα, επισκεφθήκαμε την αντιπεριφέρεια και τους δήμους Βέροιας και Νάουσας, όπου συνομιλήσαμε με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Καλαϊτζίδη και τους δημάρχους κ.Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη (Βέροια) και κ.Νικόλα Καρανικόλα (Νάουσα), για θέματα αθλητισμού όλων των επιπέδων και κατηγοριών.

Η έναρξη των συγκεκριμένων επισκέψεων στην Ημαθία και η συνέχεια αυτών αργότερα σε άλλες περιοχές της Ελλάδος (στο μέτρο του δυνατού, λόγω της κατάστασης του κορονοϊού), έχουν ως κύριο σκοπό, σε πρώτο βαθμό την ενημέρωσή μας για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον αθλητισμό και την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος τομέας, τόσο σε τοπικό, όσο και σε κεντρικό επίπεδο και αργότερα, την επεξεργασία αυτών και την διατύπωση ουσιαστικών προτάσεων, οι οποίες, θα συνεισφέρουν στη σωστή λειτουργία του.

Διότι, ο αθλητισμός, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της κοινωνίας μας, και οφείλουμε να τον διαφυλάξουμε και να τον διατηρήσουμε υγιή.

Περμαντόγιαϊ Αλέξανδρος

Υπεύθυνος Αθλητισμού και Ευεξίας
Δικτύου Νέας Γενιάς Κινήματος Αλλαγής

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας