Σχόλια

Ο υιός του… πατέρα Κούγια: “Σας έχουμε τελείως γραμμένους”

…………………………………..

Είναι φυσικό τα παιδιά να θαυμάζουν τους γονείς τους και να τους υπερασπίζονται, όπως είναι φυσικό και επιβεβλημένο ο κάθε κατηγορούμενος να δικαιούται υπεράσπισης, όπως  και ο Δημήτρης Λιγνάδης από τον Αλέξη Κούγια.

Δεν είναι όμως ούτε φυσικό ούτε δικαιολογημένο ένας υιός, όπως αυτός του Αλέξη Κούγια, που αποτελεί έναν από τους γνωστότερους ανθρώπους στην Ελλάδα, χάρη και στην προβολή του από την τηλεόραση, να χειρίζεται τη γλώσσα και να χρησιμοποιεί ένα τέτοιο ύφος σε ανάρτησή του.

Ο Χρήστος Κούγιας οργισμένος από τις αντιδράσεις στα Mέσα που είχε η αποδοχή του πατέρα του της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη διαμαρτύρεται. Και ως εδώ καλά.

Το να χρησιμοποιεί όμως ως επιχειρήματα εκφράσεις όπως: “ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ, ο πατέρας μας είναι ο πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ δικηγόρος στην Ελλάδα, Πήρε αυτή την υπόθεση γιατί έτσι γουστάρει και γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα, και ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ”, δεν είναι μόνο αμετροέπεια. Δείχνει και κάποια άλλα πράγματα, που δεν ταιριάζουν και τόσο σ’ έναν νεαρό βλαστό… διάσημου πατέρα, που μάλιστα έχει ταχθεί να υπηρετεί την Θέμιδα.

far

…………………………………..

Γράφει ο νεαρός Χρήστος Κούγιας:

«Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου από τον κάθε «κανένα». Σε όλους εσάς που δήθεν ενοχληθήκατε και ανεβάζετε απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από φίλους μέχρι και άκυρους, έχω να σας πω ορισμένα πράγματα.

Θα ήθελα να τονίσω ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.

Αδιαφορούμε πλήρως για την άποψη σας και στηρίζουμε στο έπακρον τον καλύτερο και πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ δικηγόρο στην Ελλάδα – που τυχαίνει να είναι και πατέρας μας. Πήρε αυτή την υπόθεση γιατί έτσι γουστάρει, γιατί δεν σας βλέπει καν και γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα.

Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατά συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικηγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί η καταδικαστεί, άλλα το δικαστήριο.

banner-article

Ροη ειδήσεων