Βέροια

Αντώνης Μαρκούλης – “Προτεραιότητα στον Πολίτη”: Ο σοβαρός και ο σοβαροφανής… Αντιστοιχίστε το όνομα…

Οι «σοβαροί» δημοσιογράφοι, κατά την εκτίμηση του Δημάρχου Βοργιαζίδη, από μια συνεδρίαση στην οποία συζητήθηκαν εκτενώς τριάντα θέματα και που αφιερώθηκαν άλλες τρεις ώρες στα προ ημερήσιας, ασχολούνται αποκλειστικά με την διάρκεια της συζήτησης και ουδόλως με το περιεχόμενο.

Θέλοντας να βοηθήσουμε στο έργο τους, που φυσικά είναι η πολύπλευρη και αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών τους, δίνουμε τυχαία ένα απόσπασμα της τοποθέτησης του επικεφαλής μας Αντώνη Μαρκούλη.

Επικαλέστηκε πρακτικά προηγούμενης συνεδρίασης και ανέγνωσε τον διάλογο του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Ζήση Πατσίκα, τότε δημοτικού συμβούλου, και του Δημάρχου Κων/νου Βοργιαζίδη…

Αρ. απόφ. 688/2015

Π ε ρ ί λ η ψ η

Έγκριση ετησίου προγράμματος δράσης του Δήμου Βέροιας, έτους 2016. Σήμερα 16 Νοεμβρίου του έτους 2015 ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 18:00 συνήλθε σε ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, στο Δημαρχείο….

….Πατσίκας: Δεν θα αναφερθώ στον προϋπολογισμό και στο τεχνικό πρόγραμμα όπως υπολόγισα. Προσεβλήθην Πρόεδρε από τον Δήμαρχο και ως επαγγελματίας με την τοποθέτησή του πριν την απάντηση του κ. Μπέκη αλλά προσεβλήθην και ως δημότης αυτής της πόλης. Πολύ καλά τα είπε ο κ. Μπέκης, έτσι είναι τα πράγματα και δεν είναι άσχετο το ζήτημα όταν μιλάμε για προϋπολογισμό, εγώ θα πω τον Δήμαρχο λάθος που απολογήθηκε στον κ. Μπέκη. Ας μας πει τώρα, γιατί άπτεται του προϋπολογισμού, πόσα από τα δις του Σώρρα είπε ότι θα πάρουμε.

Δήμαρχος: Πρόεδρε ο κονδυλοφόρος αποκαλύφθηκε λοιπόν, ο κακόβουλος κονδυλοφόρος ο οποίος ήθελε να με δείξει με ένα βελάκι, λες και εγώ έκρυψα το που πήγα και το τι έκανα.

Πατσίκας: Είναι ντροπή για το Δ. Βέροιας… 

Δήμαρχος: Ντροπή είναι για σένα που είσαι εδώ, ασχολήσου με τα «ροζ» που γράφεις γιατί εκεί είσαι καλός. Εκτός από τα «ροζ» που γράφεις, για τα ζευγάρια που κάνουν θόρυβο, στα άλλα υστερείς.

Πατσίκας: Έχεις μια ωραία σοβαροφάνεια Δήμαρχε αλλά…

Διαχρονική η αναζήτηση των  σοβαρών και «σοβαροφανών»… Εσείς αντιστοιχίστε τα ονόματα…

Βέροια, 19.12.2020

Δημοτική παράταξη «Προτεραιότητα στον Πολίτη»–Επικεφαλής Αντώνης Μαρκούλης

banner-article

Ροη ειδήσεων