Αλεξάνδρεια Ειδήσεις με Διάρκεια Εκδηλώσεις Τοπικά

“Τα Παιδιά της Άνοιξης”: «Παραδοσιακά κάλαντα – Χριστουγεννιάτικα τραγούδια», Τρίτη 22 Δεκεμβρίου

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 – ώρα: 21:00

«Παραδοσιακά κάλαντα – Χριστουγεννιάτικα τραγούδια»
με την Νάντια Καραγιάννη και το μουσικό σχήμα «ΜΑΝΕΡΙΤΖΗΔΕΣ»

Μια συναυλία για να μπούμε στο κλίμα των ημερών, με παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια από όλη την Ελλάδα, με υπέροχους ήχους, μελωδίες, ακούσματα από το Βυζάντιο μέχρι τις ημέρες μας.
 
Συμμετέχουν:
Νάντια Καραγιάννη
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ «ΜΑΝΕΡΙΤΖΗΔΕΣ»
Βασίλης Κασούρας: ούτι, λαούτο, τραγούδι
Βαγγέλης Πασχαλίδης: σαντούρι
Κυριάκος Γκουβέντας: βιολί

Το 4ο live αυτής της ενότητας είναι αφιερωμένο και στηρίζει τον Φιλανθρωπικό μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Ημαθίας Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης” που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Ο Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ιδρύθηκε το 1985 με έδρα τη Βέροια. Το 1990 δημιουργείται το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης Και Κατάρτισης ΑμεΑ με την επωνυμία “Τα Παιδιά Της Άνοιξης” στην πόλη της Αλεξάνδρειας.
 
Το ΚΔΗΦ “Τα Παιδιά της Άνοιξης” είναι το μεγαλύτερο στο νομό, ως προς τον αριθμό των ατόμων στα οποία παρέχει υπηρεσίες. Φιλοξενεί ενήλικα άτομα με αναπηρίες – νοητική υστέρηση, αυτισμό, σύνδρομο DOWN- από το νομό Ημαθίας.
 
Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι την προηγούμενη χρονιά φοιτούσαν στη δομή 77 άτομα με αναπηρία και οι αιτήσεις που δέχεται ο Σύλλογος αυξάνονται συνεχώς.

Στηρίξτε μας στον παρακάτω Τραπεζικό Λογαριασμό:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣꓽ Αρ.Λογαριασμούꓽ 6211-101712-799
IBANꓽGR 7001712110006211101712799

banner-article

Ροη ειδήσεων