Βέροια Τοπικά

ΚΙΝΑΛ Ημαθίας: Ανείπωτη θλίψη και πόνος αλλά και δυσαναπλήρωτο κενό η απώλεια του Θανάση Γεωργιάδη

Ο Θανάσης Γεωργιάδης δεν είναι πια μαζί μας.

Ανείπωτη θλίψη και πόνος αλλά και δυσαναπλήρωτο κενό η απώλεια του. Πολιτικός γενάρχης μας, θα μας κρίνει πια αυστηρά αλλά δίκαια από τη νέα του κατοικία. Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, διαπαιδαγώγησε και καθοδήγησε γενιές στελεχών με την συγκροτημένη σκέψη του αλλά και με την λιτή ζωή του.

Ο γιατρός που υπηρέτησε ιδανικά, που προσέφερε στην κοινωνία, που σηματοδότησε την έννοια της προσφοράς θα αποτελεί για όλους εμάς αλλά και για τους ερχόμενους, το πρότυπο της πολιτικής και κοινωνικής συμπεριφοράς.

Ο Θανάσης θα ζει στις καρδιές μας, θα καθοδηγεί τις σκέψεις μας και θα ορίζει της πράξεις μας.

Η Ν.Ε. σεβόμενη απόλυτα τους υγειονομικούς περιορισμούς αυτής της περιόδου δεν θα συμμετέχει μαζί με την Χαρούλα, τον Κωνσταντίνο και την Αφροδίτη στον τελευταίο αποχαιρετισμό. Μόλις όμως το επιτρέψουν οι συνθήκες θα οργανώσουμε ένα πολιτικό μνημόσυνο για τον Θανάση μας για να αναδείξουμε την πολύπλευρη προσφορά του στον τόπο μας.

Και επειδή γνωρίζουμε ότι αυτό θα ήθελε ο Θανάσης αντί για στεφάνι αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για οικογένειες που έχουν ανάγκη ενόψει των γιορτών, στην μνήμη του.

Για τη Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ημαθίας

Ο Γραμματέας

Κωνσταντίνος Ασλάνογλου

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας