Μαυροβούνιο: Χωρίς καμία προφύλαξη πιστοί φιλούν τη σορό μητροπολίτη που πέθανε από κορωνοϊό (video)

Χωρίς κανένα σεβασμό στα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, τελέστηκε η εξόδιος Ακολουθία του Σεβ. Μητροπολίτη Μαυροβουνίου Αμφιλοχίου και πλέον στην Ποντγκόριτσα υπάρχουν φόβοι για έκρηξη κρουσμάτων Covid-19.

Πλήθος κληρικών και πιστών έδωσαν το παρών στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στο Μαυροβούνιο, τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό χώρο, θέλοντας να πουν το «ύστατο χαίρε». Επικράτησε ακραίος συνωστισμός, ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών αγνόησαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Αρκετοί πλησίασαν τα λείψανα του, χωρίς μάσκα και αποστάσεις, ενώ άλλοι φίλησαν τα χέρια και και το μέτωπο του Μητροπολίτη, ο οποίος απεβίωσε λόγω επιπλοκών της Covid-19.

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου εκοιμήθη μετά από μία μάχη τριών εβδομάδων που έδωσε με τον κορωνοϊό. Ο Μητροπολίτης διαγνώστηκε θετικός στις 6 Οκτωβρίου και εισήχθη σε κλινική της Ποντγκόριτσα, καθώς δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Οπως σημείωνε το επίσημο ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται, εμφάνισε οξεία πνευμονία και το πρωί της Παρασκευής (30/10) άφησε την τελευταία του πνοή.

Πηγή: iefimerida.gr

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 34530 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια