Αθλητικά Βέροια

Βόλεϊ: Ήττα του Φίλιππου Βέροιας από τον πανίσχυρο Ολυμπιακό

Την ήττα με 3-0 (25-13, 25-11, 25-20) γνώρισε στο κλειστό του Ρέντη ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague έδειξε ανταγωνιστικός μόλις για ένα σετ απέναντι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό, που επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί της αναμέτρησης. Από το σημερινό ματς η ομάδα μας, που δεν βρέθηκε στην καλύτερη της αγωνιστική μέρα, κρατάει μόνο την προσπάθεια και το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έβγαλε στο τελευταίο σετ.

Το πειστικό σερβίς του Ολυμπιακού και τα λάθη της ομάδας του Σωκράτη Τζιουμάκα σχεδόν σε όλους τους τομείς, δεν επέτρεψαν στα πρώτα δύο σετ στον Φίλιππο Βέροιας να διεκδικήσει κάτι καλό απέναντι στην παρέα του σχεδόν εξαιρετικού Θόδωρη Βουλκίδη,, που «πλήγωσε» από την γραμμή του σερβίς την υποδοχή μας.

Στο 3ο σετ ο Φίλιππος Βέροιας, έβγαλε αντίδραση και διεκδίκησε ό,τι καλύτερο μπορούσε από το αήττητο φαβορί του φετινού τίτλου, που υποχρέωσε την ομάδα μας στην δεύτερη φετινή της ήττα.
*Πριν από την έναρξη του ματς ο Λετονός διαγώνιος του Ολυμπιακού και MVP Βίκος Cola της 1ης αγωνιστικής της Volleylleague, Χέρμανς Εγκλεσκαλνς παρέλαβε το βραβείο του, από τον Team manager του πειραϊκού σωματείου, Νίκο Μαντόύβαλο.
Δηλώσεις

Σωκράτης Τζιουμάκας (Προπονητής Φίλιππου Βέροιας): Σήμερα δεν μας πήγε τίποτα καλά, δεν καταφέραμε να δείξουμε κάτι σε κανένα στοιχείο του παιχνιδιού μας. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός και δεν μας άφησε κανένα περιθώριο να βγάλουμε τη μαχητικότητά μας στο τερέν”.

Κώστας Προύσαλης (αρχηγός Φίλιππου Βέροιας): «Ξέραμε από την αρχή του ματς ότι ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί για τη νίκη… Ο αντίπαλός μας πίεσε στο «αδύνατο» σημείο μας , την υποδοχή και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Με τα κεφάλια κάτω και συγκέντρωση στη δουλειά, κοιτάμε πλέον το επόμενο ματς»

Δημήτρης Καζάζης (Προπονητής Ολυμπιακού): «Ήταν η 1η φετινή εντός έδρας νίκη μας. Σήμερα βρεθήκαμε σε πολύ καλή ημέρα, δεν δείξαμε καμία αδυναμία και δεν επιτρέψαμε σε κανένα κομμάτι του παιχνιδιού να διεκδικήσει κάτι ο Φίλιππος Βέροιας. μία καλή ομάδα, από την οποία όμως έχουμε διαφορά δυναμικότητας και στόχων”.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας