Βέροια

Βέροια: Πρόγραμμα Κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ από 29 Οκτωβρίου έως και 4 Νοεμβρίου

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ  29/10 – 4/11

Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

–> απολύμανση πριν κάθε προβολή,

–> μεγάλες αποστάσεις

–> περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων

–> αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

 

Ο Βασιλιάς Γάιδαρος – The Donkey King (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές:    Παρασκευή 30/10 –  Σάββατο 31/10 και Κυριακή 1/11 στις 18.00

Μπορεί να μας διδάξει μαθήματα ισότητας, δημοκρατίας, πολιτικής ένας γλυκός, αισιόδοξος γάιδαρος; Μην βιαστείτε να απαντήσετε αρνητικά.

Ο Μανγκού, ένας χαρούμενος και ανέμελος γαϊδαράκος, κάνει τα δικά του όνειρα μέχρι που – από τύχη – καταλήγει να θεωρείται ο πιο δημοφιλής διάδοχος του θρόνου, με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του βασιλιά λιονταριού. Δεν του περνάει από το μυαλό ότι πρόκειται για πλεκτάνη της δολοπλόκου αλεπούς που έχει τα δικά της κίνητρα και θέλει να θολώσει τα νερά της διαδοχής του λιονταριού. Θα καταφέρει ο Μανγκού να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να γίνει ο επόμενος αντάξιος βασιλιάς ή θα καταλήξει να είναι σκέτο πιόνι; Θα εκπληρώσει η πονηρή αλεπού τα δαιμόνια σχέδια της; Θα συνέλθει ποτέ το βασίλειο από το χάος

Trailer:  https://www.youtube.com/watch?v=619W1aYi16I&feature=emb_logo

 

ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ 3 (ΜΕΤΑΓΛ)

CATS & DOGS 3

Προβολές:    Παρασκευή 30/10 –  Σάββατο 31/10 και Κυριακή 1/11 στις 18.00

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έχουν περάσει 10 χρόνια από την Μεγάλη Συμφωνία, με ένα ιδιαίτερο σύστημα παρακολούθησης, όπου οι γάτες και οι σκύλοι έχουν σχεδιάσει και αναλάβει τον από κοινού έλεγχο του με σκοπό τη διατήρηση της ειρήνης και την αποτροπή οποιασδήποτε διαμάχης. Όμως, όταν ένας σατανικός παπαγάλος με άριστες τεχνολογικές γνώσεις διεισδύει στα ασύρματα δίκτυα για να χρησιμοποιήσει τις συχνότητες που μόνο οι γάτες και οι σκύλοι μπορούν να ακούσουν, θα τους οδηγήσει σε μία διαμάχη, η οποία θα επαναφέρει τον παγκόσμιο πόλεμο ανάμεσα στις γάτες και τους σκύλους. Πλέον, μία ομάδα άπειρων και ανειδίκευτων πρακτόρων θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τα ζωώδη ένστικτά τους και να επαναφέρουν την τάξη και την παγκόσμια ειρήνη ανάμεσα στις γάτες και τους σκύλους.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=yto_0-NHmhE

 

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ – COME PLAY

Προβολές :    Πέμπτη 29/10 – Δευτέρα 2/11 – Τρίτη 3/11 – Τετάρτη 4/11 στις 20.30

Παρασκευή 30/10 – Σάββατο 31/10 – Κυριακή 1/11 στις 21.00

Σκηνοθεσία:    ΤΖΕΪΚΟΜΠ ΤΣΕΪΣ

Σενάριο:          ΤΖΕΪΚΟΜΠ ΤΣΕΪΣ

Ηθοποιοί:        ΤΖΟΝ ΓΚΑΛΑΧΕΡ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΤΖΙΛΙΑΝ ΤΖΕΪΚΟΜΠΣ, ΑΖΙ ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο ανερχόμενος Άζι Ρόμπερτσον («Ιστορία Γάμου») είναι ο Όλιβερ, ένα μοναχικό αγόρι που νιώθει διαφορετικό από τους άλλους. Ψάχνοντας απεγνωσμένα για έναν φίλο, βρίσκει καταφύγιο στο κινητό και στο τάμπλετ του, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Όταν ένα μυστηριώδες πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τις συσκευές του Όλιβερ για να εισέλθει στον κόσμο μας, οι γονείς του Όλιβερ (Τζίλιαν Τζέικομπς και Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ) θα πρέπει να παλέψουν για να σώσουν τον γιό τους από το τέρας που ζει πίσω από την οθόνη.

Trailer:  https://www.youtube.com/watch?v=jYK6PSHG0b0

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας