Επιτυχής  η συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων Δήμου Βέροιας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ,την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, η συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων Δ. Βέροιας, κατόπιν προσκλήσεως των συλλόγων «Προμηθέα» Βέροιας και Μικρασιατών Ημαθίας.

Με τη συμμετοχή 20 πολιτιστικών συλλόγων, στον φιλόξενο χώρο του «Προμηθέα» και κάτω από όλες τις προβλεπόμενες υγειονομικές διατάξεις, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο τα πολιτιστικά συμφέροντα των συλλόγων.

Μετά το καλωσόρισμα του προέδρου του «Προμηθέα» κ. Καρολίδη Διονύση, έγινε λεπτομερής ανάλυση των συνθηκών που επικρατούν, από τον κ. Πανανόπουλο Φώτη, όπου  παρουσίασε και υγειονομικό κανονισμό λειτουργίας των συλλόγων.

Ύστερα από την εισήγηση του κ. Πανανόπουλου Φώτη, έγινε γόνιμος διάλογος μεταξύ των συλλόγων, όπως αρμόζει σε ανθρώπους του πολιτισμού.

Η επόμενη συνάντηση των συλλόγων, προγραμματίσθηκε για την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, στις 18:00μμ , στον φιλόξενο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου Βλάχων Βέροιας, έτσι ώστε να μπορέσουν να ενημερωθούν τα ΔΣ των συλλόγων και να παρθούν οι αποφάσεις για τις περαιτέρω ενέργειες των συλλόγων.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 33358 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια