Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη από 10 έως και 18 Οκτωβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου το πρωί θα συμπροσευχηθεί στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μποτσουάνας κ. Γεννάδιος στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Πατρίδος επί τη εορτή του Αγίου Φιλοθέου του Κοκκίνου.

Από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου θα συμμετάσχει ως Συνοδικό Μέλος στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Αθήνα.

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου το απόγευμα θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης Εδέσσης επί τη εορτή της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης.

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης Εδέσσης επί τη εορτή της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης.

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, επί τη εορτή πάντων των εν Βεροία Αγίων. Στο τέλος θα τελέσει δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και θα τελέσει δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και θα τελέσει δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στους Ακαδημαϊκούς Διαλόγους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

banner-article

Ροη ειδήσεων