Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια

Δυνατότητα εξ’ αποστάσεως εξυπηρέτησης των δημοτών από τo ΚΕΠ Βέροιας   


Στο πρόγραμμα «myKEPlive» εντάχθηκε ο Δήμος Βέροιας

Στο πρόγραμμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «myKEPlive» εντάχθηκε ο Δήμος Βέροιας, το οποίο, από την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020, προσφέρει στους δημότες της πόλης της δυνατότητα να συναλλάσσονται με τα ΚΕΠ, χωρίς φυσική παρουσία, μέσω βιντεοκλήσης.

Η πλατφόρμα myKEPlive, διευκολύνει σημαντικά όσους δημότες για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν με φυσική παρουσία στα ΚΕΠ, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και μειώνοντας αισθητά τη γραφειοκρατία.

Μέσω της πλατφόρμας myKEPlive διεκπεραιώνονται αιτήματα υψηλής ζήτησης μέσω των τεσσάρων θεματικών υπηρεσιών: 1) Πληροφόρηση- Αίτηση, 2) Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις, 3) Εξυπηρέτηση Πολιτών με Αναπηρία, 4) Εξυπηρέτηση από το Δήμο σας.

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή με το δημότη να έχει τη δυνατότητα να κλείσει εύκολα ραντεβού με κάποιον ειδικευμένο για τη συγκεκριμένη υπηρεσία υπάλληλο του ΚΕΠ, σε προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα και μέσω βιντεοκλήσης να καταθέσει το αίτημά του ενώ το έντυπο/έγγραφο που θα εκδοθεί από τη διαδικασία θα αποσταλεί είτε ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση που έχει δηλώσει ο δημότης.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της διεύθυνσης myKEPlive.gov.gr, ο κάθε χρήστης μπορεί να συνδεθεί στην ειδική πλατφόρμα με τους κωδικούς TAXISnet, να επιλέξει την κατηγορία και τον τύπο του αιτήματος που τον ενδιαφέρουν και να ορίσει ημερομηνία και ώρα που επιθυμεί να εξυπηρετηθεί από το ΚΕΠ του Δήμου Βέροιας.

Τέλος, σημειώνεται ότι το ωράριο λειτουργίας για την παραπάνω υπηρεσία στο Δήμο Βέροιας θα είναι Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 09:00 – 13:00.

banner-article

Ροη ειδήσεων