Αθλητικά

Πρωταθλήτρια σε μετάλλια η Ομάδα Αναρρίχησης του Rock School Climbing Wall στους Αγώνες Βορείου Ελλάδος

Σε άριστα διαμορφωμένο αθλητικό χώρο και με άψογα μέτρα προστασίας ο πρώτος επίσημος αγώνας στην αναρριχητική πίστα του Ο.Σ. Αιγινίου σε συνθήκες covid19

Τα περισσότερα μετάλλια από κάθε άλλη ομάδα, καθώς και πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, ήταν τα έπαθλα της δυναμικής παρουσίας της ομάδας αναρρίχησης Rock School Climbing Wall στους Περιφερικούς Αγώνες Βορείου Ελλάδος. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Αιγίνιο το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020 και σ αυτούς συμμετείχαν συνολικά 80 αθλητές και αθλήτριες από 15 Σωματεία της Βόρειας Ελλάδας.

Η ομάδα του Rock School Climbing Wall που αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ορειβατικού Συλλόγου Αιγινίου και με τις οδηγίες της προπονήτριας κ. Στέλλας Κερασίδου, κατέκτησε συνολικά έξι μετάλλια, ενώ προκρίθηκαν και οι 13 αθλητές και αθλήτριές της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Συγκεκριμένα ανά κατηγορία οι θέσεις που κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:

Κατηγορία Νέες Β

Σπανού Ευτυχία 1η

Πάτσια Στεργιανή 4η

Κιτιξή Κέλσυ 5η

Νέοι Β

Μπένος Ιωάννης 2ος

Ακριτίδης Θεόδωρος 4ος

Κορασίδες Α

Κοκτσίδου Μαριάνθη 1η

Σπανού Βασιλεία 8η

Παίδες Α

Παπατριανταφύλλου Νικόλαος 1ος

Κορασίδες Β

Δουλουκιτάκη Αικατερίνη 7η

Παπατριανταφύλλου Φανή 8η

Παίδες Β

Αποστολόπουλος Ιωάννης 2ος

Ζουλούμης Αναστάσιος 3ος

Σπανός Νικόλαος 4ος

Η αθλητική αυτή διοργάνωση ήταν η πρώτη που πραγματοποιήθηκε με συνθήκες covid 19 και θα πρέπει να εξάρουμε την σημαντική προσπάθεια και επιτυχία του Ορειβατικού Συλλόγου Αιγινίου. Ανέλαβε το ρίσκο, τόλμησε και τελικά κατάφερε να οργανώσει εξαιρετικούς αγώνες αναρρίχησης, σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΕΟΟΑ, απόλυτα ασφαλείς για όλους. Άψογοι ήταν και οι εκπρόσωποι των συλλόγων και όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν που κατάφεραν και προσαρμόστηκαν απόλυτα και εύκολα στις ιδιαίτερες συνθήκες.

Η ομάδα αναρρίχησης Rock School Climbing Wall μετά από αυτή την σημαντική επιτυχία συνεχίζει τις προπονήσεις και την εξάσκησή της καθημερινά στην πίστα αναρρίχησης στην Κατερίνη (Αυγουστίνου 2) προετοιμάζοντας την συμμετοχή στους επόμενους αγώνες.

banner-article

Ροη ειδήσεων