Βέροια: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα - απεγκλωβίστηκαν δύο ηλικιωμένες

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας πήραμε το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί σχετικά με την μεγάλη κινητοποίηση για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στη Βέροια και τη διάσωση δύο ηλικιωμένων γυναικών.

---------------

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας την 11-09-2020 και περί ώρα 14.18’, επενέβη σε πυρκαγιά που προκλήθηκε από άγνωστη αιτία σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, ιδιοκτησίας  Μάλλιαρη Γεωργίου, επί της οδού Εδέσσης 11 στη Δ.Κ.Βέροιας Δ.Βέροιας.

Για την κατάσβεση της εν λόγω πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν  έξι (6) οχήματα  της Π.Υ.Βέροιας, ένα (1) όχημα της Π.Υ Αλεξάνδρειας, ένα (1) όχημα της Π.Υ Νάουσας και ένα (1) όχημα της Π.Υ Έδεσσας, καθώς και είκοσι τέσσερις (24) πυροσβεστικοί υπάλληλοι.

Επίσης στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν η ΕΛ.ΑΣ, το Ε.Κ.Α.Β και η ΔΕΔΔΗΕ.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές , ενώ απεγκλωβίστηκαν - διασώθηκαν  δύο (2) ηλικιωμένες γυναίκες, οι οποίες μεταφέρθηκαν σε ασφαλή υπαίθριο χώρο για την παραλαβή τους από το Ε.Κ.Α.Β.
Κατά τη διάρκεια της ανωτέρω επιχείρησης , ένας (1) πυροσβέστης της Υπηρεσίας μας αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Βέροιας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το έργο της κατάσβεσης-διάσωσης  συντόνιζε  ο Διοικητής της Π.Υ. Βέροιας, Αντιπύραρχος  Κουβακάς Αλέξανδρος.

Σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς ενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.-

 

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 31859 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια