Αστυνομικό Δελτίο

Συλλήψεις στην Κεντρική Μακεδονία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

 Συνελήφθησαν χθες (8 Σεπτεμβρίου 2020), στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, δύο άτομα σε ξεχωριστές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

 Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη πρωινές ώρες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, μία ημεδαπή γυναίκα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, αλλά και σε ρέμα κοντά στην παραπάνω οικία, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν συνολικά 10 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

 Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, καλλιεργούσε 9 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,8 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 95 γραμμαρίων.

 Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

(Οι υποθέσεις συνοδεύονται από φωτογραφικό υλικό)

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας