Κορωνοϊός Σχόλια Τοπικά

Ρεκόρ κρουσμάτων στην Ημαθία! 15 τα νέα κρούσματα σήμερα

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ σήμερα τα νέα κρούσματα στην Ημαθία είναι 15. Και βέβαια είναι αυτονόητο, όπως δηλώνουν και ειδικοί επιστήμονες, ότι αυτός ο αριθμός σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στο σύνολο των πραγματικών κρουσμάτων, τα οποία είναι πολύ περισσότερα.

Με δεδομένο, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση,  ότι σήμερα τα νέα κρούσματα στην Αττική είναι 87 και 17 στη Θεσσαλονίκη, προκύπτει αβίαστα ότι η πυκνότητα των κρουσμάτων, με βάση τον πληθυσμό,  είναι πολύ μεγαλύτερη στην Ημαθία σε σχέση ακόμη και μ’ αυτές τις περιοχές που, ήδη από την αρχή της  πανδημίας,  ήταν επιβαρυμένες.

Με βάση τα παραπάνω, και μη γνωρίζοντας  σε ποια ακριβώς τοποθεσία εντοπίστηκαν τα κρούσματα, είναι εύλογο να δημιουργείται μια επιπλέον γενική ανησυχία στους κατοίκους, γιατί δεν γνωρίζουν από που να προφυλαχτούν.

Κατά συνέπεια η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: “15 κρούσματα από Π.Ε. Ημαθίας, εκ των οποίων 9 συνδέονται με συρροή” επιτείνει την αίσθηση  ενός αόρατου εχθρού, χωρίς να μας βοηθάει επί της ουσίας για να τον αντιμετωπίσουμε.

far

banner-article

Ροη ειδήσεων