Βέροια Κορωνοϊός Σχόλια

Άψογη και από υγειονομική άποψη η παράσταση των “Τρωάδων” στο Θέατρο Άλσους της Βέροιας – Οι Ερυθροσταυρίτες της Νάουσας

Πέρα από το ότι οι “Τρωάδες” του Ευριπίδη, που ανέβασαν χθες το ΚΘΒΕ και το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας σε συμπαραγωγή με το Κέντρο Πολιτισμού Κ. Μακεδονίας, είχαν την αποδοχή του κοινού και καταχειροκροτήθηκαν στο Θέατρο Άλσους της Βέροιας, εκείνο που προκάλεσε τις καλύτερες εντυπώσεις επίσης ήταν η αίσθηση της απόλυτης προστασίας,  σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εφαρμόστηκαν με συνέπεια.

Οι θέσεις στο κοίλο του Θεάτρου ήταν ανά δύο, με κενή την ενδιάμεση και οι θεατές φορούσαν μάσκα όχι μόνο κατά την είσοδο και έξοδο αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παράστασης, με μικρές ίσως απαραίτητες ανάσες

Εδώ όμως πρέπει να εστιάσει κανείς και στον ρόλο που έπαιξαν οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Περιφερειακού Τμήματος Νάουσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που υποδέχονταν τον κόσμο με ιδιαίτερη ευγένεια, τον θερμομετρούσαν, έδιναν απαραίτητες οδηγίες και διευκρινίσεις και πρόσθεταν με την παρουσία τους ένα κλίμα ασφάλειας, βοηθώντας επιπρόσθετα όποιους το χρειαζόταν!

Η παρουσία των εθελοντών του Ε.Ε.Σ. έκανε ακόμη μεγαλύτερο το αίσθημα της ασφάλειας στους θεατές για μια πιο χαλαρή θέαση της παράστασης.

Η ιδία διαδικασία θα ακολουθηθεί και στην παράσταση που θα δοθεί  σήμερα στο αρχαίο θέατρο της Μίεζας.

Με άλλα εννιά κρούσματα κορωνοϊού χθες να προστίθενται στον κατάλογο της Ημαθίας, οι θεατές της παράστασης, με την όλη αντιμετώπιση που είχαν, δεν αισθάνθηκαν ούτε για μια στιγμή πως κινδυνεύουν.

Εύγε! Συνέπεια και σοβαρότητα!

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Σημείωση Φαρέτρας: Κριτική για την παράσταση μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

 

banner-article

Ροη ειδήσεων