Βέροια

Ο Τάσος Μπαρτζώκας σχετικά με το νόμο για τις διαδηλώσεις: “Εμείς στη Νέα Δημοκρατία τολμήσαμε και βρήκαμε τη χρυσή τομή!”

Από το Γραφείο Τύπου του Βουλευτή Τάσου Μπαρτζώκα γνωστοποιείται δήλωση σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου «Δημόσιες Συναθροίσεις και άλλες διατάξεις»

«Με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συναθροίσεις θεσπίζεται, για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, ένα σύγχρονο κανονιστικό πλαίσιο που εξισορροπεί το δικαίωμα του συνέρχεσθαι  με το δικαίωμα στην εργασία, στην επιχειρηματικότητα, στην ασφάλεια και στην πρόσβαση στο δημόσιο χώρο. Εμείς στη Νέα Δημοκρατία τολμήσαμε και βρήκαμε τη χρυσή τομή!

Σε αυτό το πλαίσιο όλοι βρίσκουν το χώρο τους: οι ειρηνικοί διαδηλωτές, οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες, οι απλοί πολίτες. Αποκλείονται όμως, οι βάνδαλοι, οι καταστροφείς της δημόσιας και της ιδιωτικής επιχείρησης, οι αρνητές της δημοκρατίας. Αυτοί δεν έχουν, ούτως ή άλλως, καμία θέση στη δημοκρατική πολιτεία.

Οι ιστορικές ανακρίβειες που ακούστηκαν στη Βουλή των Ελλήνων από το ΣΥΡΙΖΑ, το απύθμενο πολιτικό θράσος περί χουντικού νομοθετήματος και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, χτες υπέστησαν μια μεγάλη ήττα. Ο νόμος ψηφίστηκε και θα εφαρμοστεί. Η χώρα μας έχει πλέον μια υπεύθυνη κυβέρνηση, όπως της αξίζει. Της αξίζει και μια υπεύθυνη αντιπολίτευση.»

banner-article

Ροη ειδήσεων