Γενικά

“Γυναίκα με πήρε και μου έβαλε χειροπέδες – Πονάω” – Η Μαρκέλλα έκλαιγε σοκαρισμένη (video)

Σοκάρει η μαρτυρία της Κατερίνας Σεραφημίδου, της γυναίκας που βρήκε μαζί με τον Γιώργο Οικονόμου την 10χρονη Μαρκέλλα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη το πρωί.

H γυναίκα μιλούσε με το κοριτσάκι προσπαθώντας να το ηρεμήσει μέχρι τη στιγμή που ήρθαν οι αστυνομικοί.

Η 10χρονη της είπε ότι την άφησε πλησίον του πρατηρίου υγρών καυσίμων η ίδια γυναίκα που την πήρε. Είπε επίσης ότι όσο την κρατούσαν της φορούσαν χειροπέδες. Ανέφερε ότι την πείραξαν και ότι πονούσε. Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση θα δώσει η αστυνομική έρευνα.

«Περιπλανιώταν στο δρόμο και ήταν κουρασμένη» 

Nωρίτερα, ο Γιώργος Οικονόμου -ο άνθρωπος που βρήκε την μικρή μπροστά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη- περιέγραψε στο thestival.gr τον διάλογό τους..

«Το κοριτσάκι κρατούσε τη σχολική του τσάντα και καθώς ερχοταν προς τα εδώ παράπαιε… έδειχνε κουρασμένο…» είπε ο κ. Οικονόμου, λέγοντας ότι το γεγονός ότι το παιδί κρατούσε σχολική τσάντα, μέρα που τα σχολεία ήταν κλειστά, τον ώθησε να ρωτήσει το όνομά της. Μόλις κατάλαβε ότι ήταν το κορίτσι που αγνοείτο, ο κ. Οικονόμου, ζήτησε από μία φίλη του να μείνει με τη μικρή και ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως η Μαρκέλλα ζήτησε από τον κ. Οικονόμου να μην ενημερώσει τις Αρχές.

topontiki

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας