Βέροια

Ευχαριστήριο της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Βέροιας

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

          Η Πρόεδρος και τα μέλη της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Βέροιας, ευχαριστούν ολόθερμα τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κων/νο Βοργιαζίδη και τους έμμισθους αιρετούς της Διοίκησης του Δήμου Βέροιας, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν το 50% των απολαβών τους για δύο μήνες, υπέρ της Φιλοπτώχου, για τις ανάγκες του καθημερινού συσσιτίου.

Αυτές τις δύσκολες ώρες που πέρασε και θα συνεχίσει να περνάει η χώρα μας, λόγω του κορωvοϊού, τέτοιες κινήσεις ανθρωπιάς για τη στήριξη συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη δίνουν σε όλους μας ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ενότητας και αλληλεγγύης.

Μέχρι σήμερα η προσφορά των :

1)Βοργιαζίδη Κωνσταντίνου, 2) Παπαδόπουλου Βασίλειου, 3) Τζήμα –Τόπη Συρμούλας, 4) Βασιλειάδη Κωνσταντίνου, 5) Ακριβόπουλου Λεωνίδα, 6) Λαζαρίδη Αριστομένη, 7) Ασλανίδη  Λάζαρου, 8) Ασλάνογλου Στυλιανού, 9) Τσιφλίδη Ηλία, 10) Κελεσίδη Ευστάθιου, 11) Τσαχουρίδη Αλέξανδρου και 12) Διαμαντή Στέργιου                                              ανέρχεται στο ποσό των 6000 ευρώ.

Με τα χρήματα αυτά η Φιλόπτωχος κατάφερε να παραμείνει ανοιχτή σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας και να αυξήσει σημαντικά τις μερίδες φαγητού που παρέχει, καθώς αυξήθηκε ο αριθμός των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Παράλληλα  αγοράστηκαν τρόφιμα που χρησιμοποιήθηκαν  για την ετοιμασία δεμάτων που δόθηκαν και θα εξακολουθούν να διανέμονται σε ευάλωτες οικογένειες.

Είναι γνωστό ότι τα έσοδα της Φιλοπτώχου,  προέρχονται κυρίως από τις δωρεές των συμπολιτών μας. Η προσφορά του Δημάρχου και των αιρετών του Δήμου, ελπίζουμε και ευχόμαστε  να βρει μιμητές. Εμείς  συνεχίζουμε το έργο μας, και στηρίζουμε τις ευάλωτες οικογένειες  που χρειάζονται τη συμπαράσταση και τη  βοήθειά μας.

             Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Για το  Δ.Σ

Η Πρόεδρος

Τελάλογλου – Χ’δημητρίου Δέσποινα

banner-article

Ροη ειδήσεων