Ανοιξιάτικη βόλτα για τη Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό εν καιρώ κορονοϊού

Με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων του συλλόγου μας και λαμβάνοντας υπόψη τα ασφαλή μέτρα που απαιτούνται λόγω κορονοϊού, τα παιδιά μας παρέα με τους εκπαιδευτές μας πραγματοποίησαν το πρόγραμμα του συλλόγου μας. "Γνωρίζω την πόλη μου-γνωρίζω τη γειτονιά μου". Σε μικρές ομάδες περπάτησαν στη συνοικία της Κυρριώτισσας , στη περιοχή της Μπαρμπούτας , στο πάρκο της Εληάς.

Το πρόγραμμα αυτό θα γίνεται σε καθημερινή απογευματινή βάση με σκοπό πρωτίστως την κοινωνική ένταξη και ενσωμάτωση των παιδιών μας, την αποφόρτισή τους από την φάση του εγκλεισμού και της καραντίνας αλλά και την προσωπική τους ευχαρίστηση μιας και οι δομές ειδικής αγωγής είναι κλειστές.

Παράλληλα οι γονείς και κυρίως οι μητέρες θα έχουν  τη δυνατότητα να βρουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους, να πάρουν μια ανάσα ,μιας και τόσο καιρό έχουν επωμιστεί την πλήρη απασχόληση των παιδιών τους με όλες τις συνέπειες του εγκλεισμού.

Τα παιδιά μας συναντήθηκαν με τους εκπαιδευτές και τους φίλους τους που τόσο καιρό είχαν να τους δουν και χαμόγελα ζωγραφίστηκαν στο πρόσωπό τους....καμία τηλεκπαίδευση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη προσωπική επικοινωνία  και επαφή που επιζητούν...Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλα προγράμματα από το σύλλογό μας γι α όλες τις ομάδες παιδιών. Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτές μας που με τόση αγάπη περιβάλουν τα παιδιά μας και τους προσφέρουν στιγμές ξεγνοιασιάς που τόσο πολύ τις έχουν ανάγκη.

Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 31845 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια