Απόψεις

Ο Κορωνοϊός νυχτοπερπατά!

Σχέδιο σταδιακής αποκλιμάκωσης περιοριστικών μέτρων*. Γέφυρα ασφαλείας για μια νέα καθημερινότητα, 28 Απριλίου 2020. στις Γενικές κατευθύνσεις:

“Αυστηρή σύσταση για περιορισμένη κυκλοφορία σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους από 12πμ έως 6πμ”

Δια χειρός Αλιθέρση

Είναι γεγονός ότι ολόκληρη η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα εδώ και έξη μήνες έχει εξαπολύσει ένα ανελέητο κορωνοϊοκυνηγητό σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Παρ’ όλα αυτά, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει καταφέρει να τον συλλάβει, για να απαλλάξει την ανθρωπότητα απ’ αυτόν τον ύπουλο και θανατηφόρο εχθρό.

Δυστυχώς ο αόρατος εχθρός έχει επιτεθεί σε εκατομμύρια ανά τη γη ανθρώπους και κατάφερε να δολοφονήσει εκατοντάδες χιλιάδες.

Είναι προφανές ότι η χώρα μας και η επιστημονική της κοινότητα δεν θα έμενε πίσω αλλά θα πρωτοστατούσε σ’ αυτό το κορονοϊοκυνηγητό.

Μέχρι στιγμής ο στρατηγός Τσιόδρας και ο επίτροπος Χαρδαλιάς, αν και δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν πουθενά για να τον συλλάβουν, κατάφεραν -και αυτό μας το αναγνωρίζουν εχθροί και φίλοι-  εξαφανίζοντας τα υποψήφια θύματα, να περιορίσουν τις ύπουλες επιθέσεις του.

Καθημερινά οι επιτελείς τού στήνουν παγίδες χωρίς όμως μέχρι στιγμής χειροπιαστό αποτέλεσμα. «Εμάς ως πολιτεία το μόνο που μας ενδιαφέρει, δήλωσε ο επίτροπος Χαρδαλιάς, είναι η προστασία των πολιτών χωρίς να υπολογίζουμε κανένα κόστος. Ακούμε την επιστημονική μας κοινότητα και της διαθέτουμε κάθε υλικό μέσο στις καθημερινές δύσκολες μάχες που δίνει. Το θωρακισμένο ΕΣΥ μας θα αντέξει κάθε επίθεση.  Είμαστε διατεθειμένοι να βγάλουμε το βράδυ μέχρι και τα ΜΑΤ στους δρόμους προκειμένου να τον εξοντώσουμε.»

Ο στρατηγός Τσιόδρας, επικεφαλής του κυβερνητικού επιστημονικού επιτελείου, φορώντας  μάσκα και παίρνοντας κάθε προφύλαξη, στο καθιερωμένο απογευματινό μεταξύ των άλλων είπε:

«Οι μάσκες είναι απαραίτητες για να θολώνουμε τα νερά και να μπερδεύουμε τον ιό, ώστε να μην μας αναγνωρίζει. Στα σχολεία δεν χρειάζεται μάσκα γιατί ανακαλύψαμε, ύστερα από εκτεταμένες έρευνες, ότι ο ιός μισεί τη γνώση και δεν πλησιάζει στα σχολεία, άρα κάλλιστα και άφοβα μπορούν ν’ ανοίξουν.

Ένα ακόμη στοιχείο που είναι ανακοινώσιμο, δεν αποκαλύπτουμε φυσικά όλα όσα γνωρίζουμε, είναι ότι ο ιός νυχτοπερπατά με προτίμηση δώδεκα το βράδυ με έξη το πρωί και μάλιστα, για να μην είναι αναγνωρίσιμος, φορά μάσκα. Ως εκ τούτου είναι άκρως επικίνδυνο για τους πολίτες να κυκλοφορούν αυτές τις ώρες έξω.»

Παίρνοντας το λόγο στη συνέχεια ο επίτροπος, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που έμειναν μ΄ ανοιχτό το στόμα, είπε: «Συγχαίρουμε την επιστημονική μας ομάδα που κατάφερε να εντοπίσει τις ώρες κυκλοφορίας του θανατηφόρου μας εχθρού. Εμείς για να προστατεύσουμε τους πολίτες απαγορεύουμε την κυκλοφορία αυτές τις ώρες. Και μην διανοηθεί να σκεφτεί κανείς ότι έχουμε άλλα στο νου μας. Ότι δηλαδή θέλουμε να βάλουμε στο γύψο τους πολίτες της χώρας. Εμείς είμαστε δημοκρατική κυβέρνηση και τέτοιες σκέψεις μακριά απ’ εμάς. Αυτά γίνονται μόνο στα αυταρχικά καθεστώτα.»

Βέβαια, το ότι η επιστημονική ομάδα Τσιόδρα ανακάλυψε τις ώρες κυκλοφορίας του ιού και ότι κυκλοφορεί  με μάσκα, νυχτοπερπατώντας,  είναι ένα σημαντικό βήμα για τον εντοπισμό και την εξόντωσή του και την απαλλαγή της ανθρωπότητας απ’ αυτό το αόρατο και ύπουλο τέρας!

Αυτονόητο λοιπόν, αφού ο ιός νυχτοπερπατά, καλά είναι τα βράδια να διπλοκλειδώνουμε. Κι αν χτυπήσει το κουδούνι της πόρτας το πρωί, πριν ανοίξουμε ας σιγουρευτούμε ότι είναι ο γαλατάς κι όχι ο κορωνοϊός!

Πολύ περισσότερο ποτέ να μην αισθανόμαστε ασφαλείς το βράδυ με ανοιχτά παράθυρα. Επιβάλλεται να τα κλείνουμε ερμητικά. Είναι πολύ πιθανόν ο ιός να εισέλθει μέσα και τότε κλάψτα  Χαράλαμπε, γιατί το ΕΣΥ είσαι εσύ!

ΥΓ.

Έγινε γνωστό ότι ο καθηγητής Τσιόδρας είναι καλεσμένος σε δεκάδες επιστημονικά συνέδρια ανά τον κόσμο, για να εξηγήσει πώς έγινε αυτή η τεράστια  ανακάλυψη, το νυχτοπερπάτημα του ιού.

Η είδηση που κυκλοφορεί τελευταία  ότι ο στρατηγός Τσιόδρας δίπλα σε Αβραμόπουλο, Άδωνη και Χαρδαλιά λέει πάντα «ναι» είναι fake news. Απλά ο στρατηγός δε συμπαθεί το «όχι»

——————————–

Σημείωση Φαρέτρας: Όλα τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

Το σκίτσο είναι του Πάνου Ζάχαρη από topontiki

Τα μιμίδια είναι της Ελένης Βασιλείου

Ροη ειδήσεων