Βέροια

Ταινία Μικρού Μήκους του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας για τους Πόντιους

—–ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ—–

Ολοκληρώθηκε η νέα ταινία μυθοπλασίας (βιντεοκλίπ)  το 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του 4ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού/ προγράμματος με τίτλο “Ποντιακός Ελληνισμός: μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον” με τη συμμετοχή των μαθητών/τριων  του Στ3  και την καθοδήγηση  των εκπαιδευτικών  ΕΛΕΝΑΣ  ΜΠΑΜΠΙΝΑ,  ΓΕΩΡΓΙΑΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ.

Τον διαγωνισμό διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.Θ. με την υποστήριξη της Έδρας Ποντιακών Σπουδών του Α.Π.Θ. και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών.

Η 5η κατά σειρά ταινία του σχολείου μας (που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο διαδίκτυο (https://youtu.be/HaHkVqb5mho) στηρίζεται στα μουσικά κομμάτια “Μοιρολόι”,  “’Εναν πουλίν, καλόν πουλίν”  και  “Πάρθεν η Ρωμανία”  από το δίσκο Πέτρος Γαϊτάνος – Ανθεί και φέρει κι άλλο, τραγούδια του Πόντου, σε ενορχήστρωση ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΙΟΝΤΖΙΔΗ και ερμηνεία ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΪΤΑΝΟΥ   τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την άδεια χρήσης  που με μεγάλη προθυμία έδωσε.

Επίσης ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ κ. Ν. ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗ, το διοικητικό συμβούλιο και τις υπεύθυνες ιματιοθήκης για τον δανεισμό των παραδοσιακών στολών που χρειαστήκαμε.

Ευχαριστούμε τον πρωτοσύγκελο, π. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ, τον π. ΠΡΟΔΡΟΜΟ και τους νεωκόρους της Ι.Μ. ΒΕΡΟΙΑΣ για τη βοήθεια τους κατά τα γυρίσματα στη Μητρόπολη Βέροιας

Ευχαριστούμε τον δήμαρχο κ. Κ. ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ, τον προϊστάμενο του τμήματος δημοσίων σχέσεων της ΔΕΥΑΒ και υπεύθυνο του γραφείου δημάρχου  κ. Γ. ΜΑΥΡΙΔΗ  και τους υπαλλήλους του ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ για τη βοήθεια τους κατά τα γυρίσματα στους χώρους του Δημαρχείου Βέροιας

Ευχαριστούμε τον κ. Γ. ΚΩΤΑ και την κ. Μ. ΣΤΑΥΡΟΥ ιδιοκτήτες του πολυχώρου δραστηριοτήτων, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας  ΠΟΛΥΘΕΑΣΗ

Τελευταία αλλά και πιο σημαντικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Διδασκόντων του 9ου Δ.Σ., την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου και όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών του Στ3 για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη τους.

Ο Δ/ντής του Σχολείου

 Μ.  Γκιορτζής

banner-article

Ροη ειδήσεων