Τοπικά

Εργαστήρι Κων/νου Αρώνη: Μαθήματα προετοιμασίας σε ψηφιακό περιβάλλον για Αρχιτεκτονικές & Σχολές Καλών Τεχνών

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο συνεχίσαμε ανελλιπώς τα διαδικτυακά μας μαθήματα προετοιμασίας στο ελεύθερο και στο γραμμικό σχέδιο, για τα τμήματά μας της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης, χωρίς να χάσουμε ούτε ένα μάθημα από τη σειρά μας.

Είμαστε από τα ελάχιστα εργαστήρια στην Ελλάδα που κάνουμε σχέδιο διαδικτυακά, μιας και όλες οι πλατφόρμες διδασκαλίας που διατίθενται αφορούν την μέθοδο διδασκαλίας για τα υπόλοιπα θεωρητικά μαθήματα.

Εμείς αξιοποιώντας κατάλληλα και συνθέτοντας υπάρχουσες εφαρμογές, κατορθώνουμε και ολοκληρώνουμε το εξάωρης διάρκειας μάθημά μας, πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στους μαθητές μας, για την συμμετοχική τους διάθεση!

Μέχρι τώρα δεν έχει λείψει ούτε μία και ούτε ένας από τα μαθήματά μας, και το μεράκι με το οποίο δουλεύουμε τα σχέδιά μας είναι παραδειγματικό αλλά και ενδεικτικό μιας ωριμότητας χαρακτήρα, αλλά και πίστης σε έναν στόχο, σε μια επιλογή ζωής.

Τα σχολεία και όλες οι εκπαιδευτικές δομές θα μείνουν κλειστά μέχρι τις 10 Μαΐου και ακόμη δεν γνωρίζουμε με ποιες συνθήκες θα οδηγηθούν τα παιδιά στις πανελλήνιες εξετάσεις τους και ούτε γνωρίζουμε το πότε ακριβώς.

Σε κάθε περίπτωση,

τα παιδιά μας θα είναι πανέτοιμα να διακριθούν στα μαθήματα του σχεδίου, μιας και εδώ δεν υπάρχει συγκεκριμένη ύλη, αλλά μετράει η εμπειρία, η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση, πράγματα που αποκτούνται με τις ώρες δουλειάς και με την εξοικείωση.

Τα παιδιά μας έχοντας εντρυφήσει στο σχέδιο πολύ περισσότερες ώρες, θα έχουν ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα.

Επειδή το μέλλον είναι αβέβαιο, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία από τα τμήματα που είναι ήδη σε λειτουργία, δηλώνουμε πανέτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε ενδεχόμενο, ως πρόκληση.

Έχοντας δημιουργήσει ένα εύχρηστο και λειτουργικό ψηφιακό περιβάλλον για το εργαστήρι μας, θα ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας χωρίς καμία παρέκκλιση.

Επίσης, θα λειτουργήσουμε κανονικά το καλοκαιρινό μας τμήμα για την Β’ Λυκείου.

Όσα παιδιά της Β’ Λυκείου έχετε ως πρόγραμμα να ενσωματωθείτε στο καλοκαιρινό τμήμα, θέλοντας ως εργαστήρι να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να μην αφήσουμε αυτές τις μέρες που αναγκαστικά καθόμαστε να πάνε χαμένες, σας δίνουμε την δυνατότητα να ξεκινήσετε το καλοκαιρινό τμήμα από τώρα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τα επιπλέον μαθήματα που θα κάνετε. Ζητείστε μας πληροφορίες.

Επίσης δίνουμε από τώρα το ραντεβού μας για τις 12 Σεπτέμβρη 2020, για το χειμερινό πρόγραμμα της Γ’ Λυκείου

Εγγραφείτε από τώρα και εκμεταλλευτείτε της εκπτωτικές προσφορές μας.

Το πρόγραμμά μας εφαρμόζεται σε πλήρη ανάπτυξη χωρίς καμία περικοπή, θεματολογική έκπτωση είτε απλούστευση. Και φυσικά, συσσωρεύοντας γνώση και εμπειρία, θα γινόμαστε συνεχώς και καλύτεροι.

Για τις άγιες ημέρες του Πάσχα, τώρα που ο τυπικός τρόπος του εορτασμού άλλαξε, τώρα που οι υλικές απολαύσεις και το παραδοσιακό γλέντι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, ας βρούμε την ευκαιρία να εντοπίσουμε τις πνευματικές και τις ηθικές μας αξίες και να δουλέψουμε μ’ αυτές. Ας ανακαλύψουμε τον εσωτερικό μας πλούτο και την πνευματική δύναμη που κουβαλάμε ο κάθε ένας μέσα του, ας τα ανασύρουμε και ας τα αξιοποιήσουμε.

Έχοντας την πεποίθηση και την άποψη πως η ζωντανή επαφή μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητή δεν αντικαθίσταται με τίποτα, βάζουμε σαν στόχο να ξεπεράσουμε, από πλευράς μαθησιακής, ανώδυνα την συγκυριακή αυτή δυσκολία μέχρι να αποκατασταθεί η ηρεμία και να μπούμε πάλι στους κανονικούς μας ρυθμούς.

Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και καλή αντάμωση από κοντά το συντομότερο!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΑΡΩΝΗΣ

banner-article

Ροη ειδήσεων