Βέροια Κορωνοϊός

Ανακοίνωση και ευχαριστήριο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί ανακοινώνει εκ νέου το καθεστώς λειτουργίας των Δομών της, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά από τη λήψη των έκτακτων μέτρων, προς γνώση κάθε ενδιαφερόμενου:

1.Το Σπίτι της Βεργίνας λειτουργεί υπό ειδικό πλαίσιο προστασίας. Δεν γίνονται σε αυτό δεκτές επισκέψεις. Ωστόσο, όποιος επιθυμεί να συνεννοηθεί για θέμα που σχετίζεται με το Σπίτι, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη Διευθύντριά του κ. Ελίζα Καραβασίλη στο 2331092870.

2.Η Στέγη Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Νέων λειτουργεί υπό ειδικό πλαίσιο προστασίας. Δεν γίνονται σε αυτή δεκτές επισκέψεις. Ωστόσο, όποιος επιθυμεί να συνεννοηθεί για θέμα που σχετίζεται με τη Στέγη, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη Διευθύντριά του κ. Καλλιόπη Μπασιούρη στο 2331060870.

3.Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας λειτουργεί μόνο με προσωπικό ασφαλείας και υποστηρίζει τα ωφελούμενα παιδιά με ποικίλους τρόπους και ειδικό πρόγραμμα (τηλεκπαίδευση, παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας, ανάθεση ειδικών καθηκόντων, διεξαγωγή διαγωνισμών, παροχή σίτισης κλπ). Όποιος επιθυμεί να συνεννοηθεί για θέμα που σχετίζεται με το Κέντρο, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά  στο 2331072303.

4.Το Κέντρο Αναφοράς δέχεται κάθε αναφορά και καταγγελία περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας ή άσκησης βίας κατά παιδιών και εφήβων, στο 2331023700. Περιστατικά που χρειάζονται άμεση ψυχολογική υποστήριξη παραπέμπονται στην Ψυχολόγο κ. Μαρία Πανταζή και αντιμετωπίζονται αναλόγως. Το Συμβουλευτικό Κέντρο και το Κέντρο Θεραπείας Τραύματος λειτουργούν από τηλεφώνου, για εξαιρετικές περιπτώσεις, μετά από αναφορά στο ίδιο νούμερο.

5.Η Διοίκηση του Οργανισμού λειτουργεί κανονικά, χωρίς να δέχεται κοινό. Μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2331029571, είτε για θέματα διοικητικής μέριμνας, εθελοντισμού και πληροφοριών, είτε για θέματα δωρεών, επικοινωνώντας με τον Δ. Διευθυντή κ. Βαλάντη Καραγιάννη και με τον υπεύθυνο εθελοντισμού και επικοινωνίας κ. Κοσμά Παπαχρήστου.

  1. Για οποιοδήποτε άλλο θέμα, που σχετίζεται με τη λειτουργία του Συλλόγου και την αντιμετώπιση της πανδημίας, μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Αριστοτέλη Σιδηρόπουλο, στο τηλ. 6944661092.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί θερμά:

  1. Την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και προσωπικά τον Διευθυντή κ. Διονύση Κούγκα για την εξαιρετική συνεργασία σε θέματα που σχετίζονται με τις έκτακτες συνθήκες.

2.Την Εταιρεία «ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ»- «Π. Σταμπουλή & ΣΙΑ ΕΕ» (αντιπροσωπείες-Logistics-εμπόριο τροφίμων) για τη δωρεά 252 λίτρων γάλακτος μακράς διάρκειας.

3.Το Φαρμακείο της κ. Μιμίκας Σίμου για την προσφορά υγειονομικού υλικού.

4.Την Εταιρεία «ΔΙΑΣ Security» του κ. Σάββα Κων/νου Γραμματικού στην Αλεξάνδρεια, για την προσφορά κιμά και κοτόπουλων, στη μνήμη των παππούδων του.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

banner-article

Ροη ειδήσεων