Κορωνοϊός: Σοβαρές καταγγελίες για τον θάνατο 52χρονου - Κόλλησε στη δουλειά αλλά το εργοστάσιο είναι ανοιχτό

Σοβαρά ερωτήματα έχουν ανακύψει από τον θάνατο 52χρονου από κορωνοϊό στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άτυχος άνδρας, χειριστής κλάρκ, είχε κολλήσει τον ιό από συνάδελφό του κατά τη διάρκεια της εργασίας τους σε εργοστάσιο χημικής βιομηχανίας στη Σίνδο, το οποίο ωστόσο εξακολουθεί να λειτουργεί παρά τα κρούσματα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Χάρης Κυπριανίδης, «προχωρήσαμε σε καταγγελία στην αστυνομία για το γεγονός ότι η επιχείρηση συνέχιζε να λειτουργεί παρά το κρούσμα κορωνοϊού, ενώ ζητάμε η επιχείρηση να κλείσει προσωρινά λόγω των κρουσμάτων».

Καταγγελία που έγινε στη Voria.gr, αναφέρει πως πέραν των δύο περιστατικών υπάρχουν και άλλα ύποπτα κρούσματα αφού τέσσερα άτομα έχουν εμφανίσει πυρετό, σε ένα εργοστάσιο που απασχολεί 400 εργαζόμενους. Από τους τέσσερις εργαζόμενους οι τρεις τέθηκαν σε καραντίνα, ωστόσο ο ένας έδωσε κανονικά το παρών στην εργασία του την ώρα που τα μέτρα προστασίας καταγγέλλεται ότι είναι ελάχιστα. Παράλληλα, γίνονται κανονικά οι μεταφορές με φορτηγά που έρχονται από το εξωτερικό, με τους εργαζόμενους να εκφράζουν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι έρχονται σε επαφή με τους αλλοδαπούς οδηγούς των οχημάτων.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 29782 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια