Τοπικά

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης για την Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την επέτειο της 8ης Μαρτίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης στέλνει το δικό του μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και αναφέρει:

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, όπως έχει καθιερωθεί η 8η Μαρτίου, μας υπενθυμίζει κι εφέτος τα δικαιώματα όλων των γυναικών του κόσμου. Μας υπενθυμίζει τη σπουδαιότητα και τη σημασία του ρόλου των γυναικών, στη ζωή και στην κοινωνία. Μας υπενθυμίζει τους αγώνες για τη ισότητα των γυναικών σε κάθε τομέα, σε κάθε ρόλο, σε κάθε επίπεδο.

Όλα αυτά, η ισότητα, οι αγώνες και η σπουδαιότητα του ρόλου των γυναικών, δεν πρέπει να περιορίζονται σε επετειακές υπενθυμίσεις μια φορά το χρόνο αλλά να είναι καθημερινή πράξη συμμετοχής και απόδειξης, άρσης ανισοτήτων, χωρίς προσχήματα και χωρίς διακρίσεις.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας εμπιστευόμαστε το πολύτιμο γυναικείο δυναμικό του τόπου μας, αναγνωρίζουμε έμπρακτα τον ισότιμο ρόλο τους και παρέχουμε ίσες ευκαιρίες συμμετοχής σε κάθε τομέα. Παράλληλα ενισχύουμε δράσεις και δομές που στέκονται στο πλευρό της γυναίκας, υποστηρίζουν και ενισχύουν τον ρόλο της, στην οικογένεια και στην κοινωνία. Σε ένα τέτοιο πλαίσιο θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να τιμούμε των αγώνα των γυναικών και κάθε προσπάθειά τους, για να αξιοποιούν τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται και μαζί θα συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε για την ανάπτυξη του τόπου μας. Μαζί θα συνεχίζουμε να δίνουμε τον αγώνα για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία, το σήμερα, το αύριο, το μέλλον, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της εποχής μας.

Κώστας Καλαϊτζίδης Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας

banner-article

Ροη ειδήσεων