Ειδήσεις με Διάρκεια

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη από την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 6 Μαρτίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 10:30 π.μ. θα ομιλήσει στη Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα: «Το άγχος» στο πλαίσιο των συνάξεων «Επισκοπικός Λόγος».

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 8:30 μ.μ. θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα και θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Βεροίας.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων και στη συνέχεια θα ομιλήσει στη σύναξη των νέων ζευγαριών της ενορίας.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Συγχωρήσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τρίτη 3 Μαρτίου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει την πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνης.

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου στην Αλεξάνδρεια.

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Α’ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΙΜΒΝΚ
banner-article

Ροη ειδήσεων