Εκδηλώσεις

29ο Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης – Το τριήμερο πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Κρύα Βρύση, Κρύα Βρύση

αυτή είναι η Καρναβαλική σας λύση !!!

Η Κρύα Βρύση ξέρει να διασκεδάζει και Καρναβαλικά !

Μπορεί να λείψει κανείς από αυτό το μοναδικό Καρναβαλικό ξεφάντωμα ;

Αναζητώντας µία διέξοδο ανακούφισης από την καθημερινότητα και τη μονοτονία  και επιδιώκοντας µία απόδραση γέλιου ο Δήμος Πέλλας, η Κοινότητα Κρύας Βρύσης, ο Εμπορικός Σύλλογος Κρύας Βρύσης, η Νεολαία Κρύας Βρύσης αποτελούμενοι την Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλιού Κρύας Βρύσης προγραμματίζουν και φέτος τη μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση µε άρματα και πεζοπόρα τμήματα την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 στις 4.00 μ.μ. .

Η αδρεναλίνη αναμένεται να ανέβει στα ύψη καθώς φέτος μετά από χρόνια οι καλλίγραμμες Βραζιλιάνες χορεύτριες επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν! Σάμπα, σέξι κοστούμια, φτερά, ξέφρενο πλήθος, ξανά στο 29ο καρναβάλι Κρύας Βρύσης!!!

    Ελάτε να ξαναζήσουμε μαζί στιγμές ξέφρενου Καρναβαλιού!!!!

Το πρόγραµµα  τα έχει όλα: κέφι, τραγούδι, χορό, διασκέδαση, DJs αλλά και ένα μεγάλο γλέντι  με χάλκινα µετά το τέλος της παρέλασης και την καύση του βασιλιά καρνάβαλου!!!

Παράλληλα, σε συνεργασία µε τους πολιτιστικούς συλλόγους προβάλλονται και στηρίζονται οι δράσεις και τα παραδοσιακά δρώμενα, ελπίζοντας να αγκαλιαστούν από μικρούς και μεγάλους, δηµότες και επισκέπτες. Επίσης έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην καρναβαλική παρέλαση οι ενδιαφερόμενοι  µπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6983 360229 ή με μήνυμα στη σελίδα

Αυτή είναι η λύση, πάμε Κρύα Βρύση !

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Το φετινό Καρναβάλι που ξεκίνησε το 1988 και μόνο για 3 χρονιές, στην έναρξη της κρίσης, 2009,2010,2011 δεν έγινε παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών, είναι το 29ο !
  • Κάθε χρόνο πολύς κόσμος επισκέπτονται το παλιότερο σύγχρονο καρναβάλι της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
  • Το φετινό σύνθημα είναι ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ! αφού μετά από 14 και πλέον χρόνια συμμετέχουν και πάλι 9 Βραζιλιάνες από την παροικία που υπάρχει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα προσφέροντας μοναδικό θέαμα χορού της σάμπας !
  • Φέτος θα συμμετέχουν πάνω από 20 άρματα – θέματα με την συμμετοχή 1.500 με 2.000 καρναβαλιστών από σχολεία, συλλόγους, café, ιδιωτών και οπωσδήποτε απλός κόσμος που θέλει να διασκεδάσει και να ζήσει μοναδικές αξέχαστε καρναβαλικές στιγμές
  • Η πόλη είναι έτοιμη να προσφέρει την φιλοξενία της στους επισκέπτες, έχοντας την δυνατότητα να τους εξυπηρετήσει για όση ώρα θα παραμείνουν στην Κρύα Βρύση στα καταστήματα café και εστίασης της !
  • Επισυνάπτονται οι αφίσες με το τριήμερο πρόγραμμα των εκδηλώσεων !
  • Αυτή είναι η διεύθυνση στο youtube του επίσημου τραγουδιού για το Καρναβάλι

        Πάμε Κρύα Βρύση (The Carnival) https://youtu.be/MIkOM4POFDQ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας