Με πολύ κόσμο, λαμπερή ατμόσφαιρα και ήχους σαξόφωνου έκοψε η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας τη βασιλόπιτα

Πολύς ο κόσμος στο «Φουαγιέ» της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, όπου έκοψε η ΚΕΠΑ τη βασιλόπιτα, με ήχους σαξόφωνου και  έντονη τη διάθεση ευφορίας στα πρόσωπα όλων.

Ανάμεσα στους παρισταμένους ο Στρατηγός, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη και της Αστυνομικής Διεύθυνσης, άνθρωποι που διοίκησαν  και διοικούν  την ΚΕΠΑ, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων και προπαντός πρόσωπα που απαρτίζουν τις δυνάμεις της ΚΕΠΑ, όπως καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου και των άλλων τμημάτων, αλλά και το προσωπικό της Κοινωφελούς  Επιχείρησης.

Σημαντική ήταν όμως και η παρουσία των φίλων της ΚΕΠΑ, που παρακολουθούν τις δραστηριότητές της, και ξέρουν να αποτιμούν την προσφορά της στην πολιτιστική ζωή της πόλης.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς, με απόντα τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη που ήταν αναγκασμένος να παρίσταται στη συνεδρίαση του αποψινού Δημοτικού Συμβουλίου, έκοψε τη βασιλόπιτα του 2020, ευχόμενος η καινούρια χρονιά να εξακολουθήσει να είναι εποικοδομητική για τον πολιτισμό, και εξαίροντας τη δουλειά των ανθρώπων της Επιχείρησης, που συντελούν στις μεγάλες επιτυχίες της.

Το φλουρί έπεσε στο Δημοτικό Ωδείο, ενώ η βραδιά συνεχίστηκε λαμπερή και … «εύηχη» με το σαξόφωνο της Άννας Παπανίδου, απόφοιτης του Δημοτικού Ωδείου, στους ήχους της τζαζ.

far

Φωτογραφίες: faretra. info

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 28545 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια