"Πρωτοβουλία για το Παιδί": Οι τυχεροί λαχνοί της λαχειοφόρου αγοράς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ανακοινώνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης της λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου. Η κλήρωση έγινε ενώπιον του Συμβολαιογράφου Βεροίας κυρίου Γεωργίου Μανωλίδη, στο γραφείο του επί της οδού Προφήτη Ηλία αριθ. 15, ο οποίος και συνέταξε την με αριθμό 17332 και ημερομηνία 8-1-2020 Έκθεση Κληρώσεως.

Οι τυχεροί λαχνοί είναι:

1.Ο αριθμός 4538 που κερδίζει ένα ταξίδι 4 ημερών για 2 άτομα στην Κωνσταντινούπολη-προσφορά του Γραφείου Ταξιδιών Vergina Travel του κ. Απόστολου Εμμανουηλίδη.

2.Ο αριθμός 1079 που κερδίζει ένα περιδέραιο με μαργαριτάρια και χρυσό κούμπωμα, 18 καρατίων-προσφορά του κοσμηματοπωλείου του κ. Κώστα Γαβριηλίδη.

3.Ο αριθμός 713 που κερδίζει ένα κλιματιστικό μηχάνημα, δωρεά του καταστήματος ειδών θέρμανσης-κλιματισμού «Βιοηλιακή-Ενεργειακή».

4.Ο αριθμός 3172 που κερδίζει μία αγιογραφία δια χειρός Συμεών Ματσκάνη, δωρεά του ιδίου.

5.Ο αριθμός 4462 που κερδίζει ένα Tablet, προσφορά του κ. Ανδρέα Καπράρα.

6.Ο αριθμός 3753 που κερδίζει ένα ασημένιο χειροποίητο κόσμημα, προσφορά του FRONT.

Παρακαλούνται όσοι κατέχουν τους τυχερούς αυτούς αριθμούς να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Κοσμά Παπαχρήστου στο τηλέφωνο 23310-29571, προκειμένου να παραλάβουν τα δώρα τους.

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς και όλους τους φίλους του Συλλόγου, που υποστήριξαν την  επιτυχή έκβασή της.

Πρακτικό λαχειοφόρου

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 29782 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια