Γενικά

Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας τίμησε τον Προστάτη του Άγιο Στυλιανό

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Στυλιανού, τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου Προστασίας Παιδιού εκκλησιάσθηκαν στον Ιερό Ναό Αγ. Αναργύρων όπου τελέστηκε Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. κ. Παντελεήμονα και στη συνέχεια παρέθεσαν δεξίωση στους συνδρομητές και υποστηρικτές του έργου τους, στο cafe – restaurant Beluga προς τιμή του Αγίου, προστάτη του Ομίλου καθώς θεωρείται ο άγιος της αγκαλιάς για όλα τα παιδιά.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν και φέτος θερμή, αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα του έργου που επιτελεί ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού, ενισχύοντας με τη συνδρομή και δωρεές του το ταμείο του, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που οι περισσότεροι σήμερα αντιμετωπίζουν.

Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τις κυρίες Σοφία Μποχώρη και Μπουρλάκου Χάιδω για τη δωρεά 460 €, έσοδα από το μικρό Bazaar που ετοίμασαν και στήθηκε στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η δεξίωση. Επίσης την γραμματέα του Δ.Σ. κα Ελένη Στάντζου για τα χειροποίητα γλυκίσματα που πρόσφερε και όλες τις ανώνυμες Κυρίες που μας ενίσχυσαν οικονομικά για την προσφορά των κερασμάτων.

Λίγο πριν τις γιορτές το έργο του Δ.Σ. του Ομίλου κορυφώνεται καθώς θα πρέπει να σταθούν δίπλα σε περισσότερες από
80 οικογένειες, προσφέροντάς τους τα βασικά αγαθά ώστε τα Χριστούγεννα να είναι για όλους και χωρίς αποκλεισμούς, μέρες αγάπης.

Όσοι θα ήθελαν να ενισχύσουν και να στηρίξουν το έργο του Ομίλου, προσφέροντας τρόφιμα, οικονομική βοήθεια και παιχνίδια, μπορούν να επικοινωνήσουν κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή από τις 11 το πρωί μέχρι τη 13.00 το μεσημέρι στο τηλέφωνο: 23310 22676.

banner-article

Ροη ειδήσεων