Βέροια

Η ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ για “την εγκληματική ενέργεια έξω από τον χώρο φιλοξενίας προσφύγων στην Αγ. Βαρβάρα”

 

«Η ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ καταδικάζει την εγκληματική ενέργεια διακοπής της ηλεκτροδότησης στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας μετά το κόψιμο με πριόνι της κολώνας ΔΕΗ που το τροφοδοτούσε με ηλεκτρικό ρεύμα.

Πρόκειται για μια οργανωμένη και σχεδιασμένη εγκληματική ενέργεια.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ είναι μεγάλες γιατί με την πολιτική της στο προσφυγικό ζήτημα ρίχνει νερό στο μύλο των φασιστικών και ρατσιστικών συμμοριών, αλλά και γιατί συνεχίζει την πολιτική εγκλωβισμού των προσφύγων στην Ελλάδα όπως η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας να καταδικάσουν το γεγονός, να σταθούν δίπλα στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην περιοχή μας αλλά και παράλληλα να συσπειρωθούν ενάντια στις ιμπεριαλιστικούς κύκλους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Οι πρόσφυγες και μετανάστες δεν είναι μόνοι.

Την απάντηση σε όλες αυτές τις εγκληματικές ενέργειες, θα την δώσει το εργατικό κίνημα, η οργανωμένη λαϊκή πάλη ενάντια στην πολιτική της ΕΕ, των κυβερνήσεων και των κομμάτων της, στο ίδιο το σύστημα που γεννάει πόλεμο, εκμετάλλευση και προσφυγιά αλλά και τον ρατσισμό και τον φασισμό».

Βέροια, 13 Νοέμβρη 2019

banner-article

Ροη ειδήσεων